FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Eric, prima apariție după problemele avute în urmă cu o lună » Cum arată acum și ce l-a înspăimântat în spital

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 09:12 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 10:47

Eric de Oliveira (36 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, a fost invitat azi la GSP LIVE.

Fost jucător la echipe precum Gaz Metan sau Pandurii, Eric se află la prima apariție după problemele avute la începutul lunii iunie, când a fost operat de urgență după ce a suferit un blocaj renal.

INIMA SPORTULUI: Prietenul lui Hristos, de lângă Strada Prieteniei » La 11 ani de la accidentul care l-a imobilizat, Mihai Neșu e șef de șantier la centrul pe care-l construiește lângă Oradea. Mai are nevoie de 1,8 milioane de euro + Cum îl poți ajuta
INIMA SPORTULUI
INIMA SPORTULUI: Prietenul lui Hristos, de lângă Strada Prieteniei » La 11 ani de la accidentul care l-a imobilizat, Mihai Neșu e șef de șantier la centrul pe care-l construiește lângă Oradea. Mai are nevoie de 1,8 milioane de euro + Cum îl poți ajuta

VIDEO Eric de Oliveira, detalii despre problemele de sănătate avute: „M-am trezit cu dureri foarte mari”

„Sunt foarte bine. Am început de 4 săptămâni un tratament și sunt foarte bine. Acum mă pregătesc să mă duc la mare.

Eu eram foarte liniștit. Am primit multe mesaje. Chiar m-am speriat, crezând că s-a întâmplat ceva cu cineva (n.r-râde). În acea dimineață m-am trezit la 07:00 și aveam dureri abdominale. 

Am fost la baie, nu am avut nicio problemă și m-am culcat la loc. La 11:30 m-am trezit cu dureri mai mari. M-am dus la baie și am început să transpir. I-am cerut soției să-mi aducă sare, am pus-o sub limbă și mi-am revenit puțin. 

Am zis să mergem la spital pentru că mă doare ca atunci când eram la Voluntari și am avut piatră la rinichi. Am făcut un CT și mi s-a pus că am un început de infarct renal. Eu nu m-am speriat, dar soția a început să plângă. Mi-au spus că trebuie să merg cu elicopterul la Târgu Mureș.

Mă gândeam să nu se prăbușească elicopterul (n.r. - râde). Eu am fost foarte liniștit. Mai mult m-am speriat când am stat cu alți pacienți, unul dintre ei a murit în salon.

Au zis că trebuie să merg repede acolo să fac intervenția. Eu nu prea pricepeam ce s-a întâmplat. La 14:00 am ajuns la Târgu Mureș, pe la 18:00 a apărut știrea. Doctorii mi-au spus că totul va fi bine. Am făcut o intervenție, a durat mai puțin de 15 minute. Au spart un cheag, care bloca o arteră care ducea la rinichi.

Eu aveam doar dureri abdominale. Altceva nu aveam, Am stat 7 zile în spital pentru că trebuie să fac un tratament. 

Mi-au băgat o sondă care m-a rănit foarte tare. Urinam sânge. uneori chiar și cheaguri. După 7 zile am plecat și continuat tratamentul. Doctorii mi-au spus că a fost ceva serios. După ce termin tratamentul mă duc la stomatolog. Mi s-au îngălbenit dinții de la antibiotic, am vocea răgușită. Am vreo 4 săptămâni de când iau pastile și trebuie să iau 8. Iau 3 antibiotice”, a spus Eric la GSP LIVE.

Nu am niciun regim. Acum am început o dietă cu un nutriționist. Așa mi-a zis soția. Nu mai mănânc cu grăsime, nu mai vreau să mai beau. Am mâncat sarmale în spital, la 4 zile după operație. Dar îmi pare rău că am făcut-o. Nu aveau sare, nu aveam smântână

 - Eric

Eric de Oliveira în Liga 1:

  • 11 sezoane
  • 222 de meciuri
  • 66 de goluri
  • 48 de pase decisive
  • 4 cluburi bifate: Gaz Metan, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul, FC Voluntari

Citește și:

Silviu Lung jr semnează! Portarul curtat insistent de CFR Cluj a ales unde va juca în noul sezon

Transfer la FCSB anunțat în direct de MM Stoica: „Mâine îl prezentăm! Are 30 de ani, titular toată cariera”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Iulie 2022, 11:37
Postat de tikitakabarceloona pe 11 Iulie 2022, 13:22

esti "de-ai nostri". Invata sa scrii romaneste!

Corect, mi-a scapat. Multumesc pentru observatie. Eric, esti unul de-ai nostri!

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  11 Iulie 2022, 13:22
Postat de steaua.libera pe 11 Iulie 2022, 12:29

Esti de-al nostru

esti "de-ai nostri". Invata sa scrii romaneste!

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iulie 2022, 12:29

Esti de-al nostru

Vezi toate comentariile (4)
Comentează