FOTBAL  »  Superliga  »  MAINZ - GAZ METAN, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Eric de Oliveira la Radio GSP: "Vreau să joc pentru Gaz Metan, dar mi-a expirat contractul, trebuie să mă cumpere!"

Eric a jucat patru sezoane la Gaz Metan
Eric a jucat patru sezoane la Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 21:43

Eric de Oliveira, golgeterul celor de la Gaz Metan în sezonul trecut, a spus la Radio GSP că va pleca în Brazilia la echipa sa de club pentru că medieşenii nu au plătit clauza de 350.000 de euro şi nu vrea să fie dat în judecată pentru că nu se întoarce la Club Metropolitano.

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Sînt foarte stresat în ultima vreme. Pentru mine contează foarte mult familia. Contractul meu s-a încheiat cu Gaz Metan şi trebuie să mă întorc la echipa mea de club. Dacă cele două echipe se vor înţelege, eu mă voi întoarce, vreau să mă întorc. Am jucat patru ani aici şi am plîns după meciul cu cei de la KuPS pentru că nu înţeleg de ce mi se aduc vorbe urîte.

Domnul Horoba să arate contractul prin care m-a cumpărat pentru că în contractul meu nu scrie aşa ceva. Eu vreau să rămîn, dar nu cum vor ei. Trebuie să se înţeleagă cu echipa mea. Dacă nu au plătit clauza, eu nu pot să fac nimic. Dacă nu mă întorc în Brazilia o să fiu dat în judecată", a spus Eric de Oliveira la Radio GSP.

Eric a răspuns şi celor spuse de Ioan Horoba, preşedintele medieşenilor, care presupunea că el ar fi fost ameninţat: "Domnul Horoba e Nostradamus, el spunea că eu cu Wesley şi Moraes boicotăm Liga 1. Să mă aştept să vină Bin Laden să mă răpească! Ei mi-au spus că n-am avut nici o ofertă, dar au fost, Tg. Mureş dădea 800.000 de euro pe mine, plus altele pe care nu pot să le spun!"

Citeşte aici ce a zis Ioan Horoba la Radio GSP!

Vezi mai jos scrisoarea trimisă de vicepreşedintele celor de la Club Metropolitano, în iarna lui 2010, prin care îi anunţă pe medieşeni că nu-l pot cumpăra pe Eric, clauza de 350.000 de euro fiind valabilă pentu alte cluburi!

380648-1.jpg
380649-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
lucian.i
lucian.i  •  28 Iulie 2011, 10:15

Gigi 350.000 e chilipir pentru Eric. trimite naiba oferta catre clubul din Brazilia , pune bani in cont..ca nu avem in echipa un jucator ca eric

nocturna
nocturna  •  28 Iulie 2011, 08:41

acesta nu este contractul dintre cele doua parti . sunt trei pagini diferite asezate in una din perioade diferite . ceva asemanator ca la craiova sau bistrita . vedeti cine va beneficia de pe urma craiovei si a lui moraes ........

adymax
adymax  •  27 Iulie 2011, 23:38

Ce idioti. In primul rand cei d ela MEdias sunt tampiti ca au semnat un asa contract. In al doilea rand putea sa-l vanda unui club din Romania si apoi sa-l cumpere sau sa-l ia cu imprumut si sa-l cumpere pest eun an. Se puteau intelege.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează