FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Eric de Oliveira face dezvăluiri cumplite: „Intrasem în depresie și aveam pete pe tot corpul. Mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky pe zi!”

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 14:30

Brazilianul Eric de Oliveira, 33 de ani, mijlocașul ofensiv al Viitorului, a povestit azi clipele grele pin care a trecut în Ucraina, la Karpaty Lvov.

Eric a plecat de la Gaz Metan în august 2011 la Karpaty Lvov, unde a stat un sezon și bifat 6 meciuri, revenind ulterior la Mediaș. Eric a povestit că a intrat în depresie în Ucraina și că a ajunsese să mănânce o pizza pe zi și să bea o sticlă de whisky zilnic.

„Aveam un patron rău. Mă chema să vorbim în birou la el și trebuia să închid telefonul și să-l las afară. Când vorbeam cu el, erau 4-5 bodyguarzi înarmați. Îmi promitea că joc, mă pregăteam foarte bine, dar nu eram pe foaia de joc. Din nou mă antrenam bine, dar tot nu prideam lista. Și tot așa. Din august până în septembrie nu am jucat niciun meci și nu am primit bani.

Aveam o ură în mine... Se vedea în ochii mei. Ajungeam acasă de la antrenament și plângeam în fața ușii. Nu voiam să mă vadă soția și copilul. Când eram singur, explodam!

Ziceam că mă duc la FIFA să fac reclamație, că vreau să plec. Le-am zis că nu vreau să fur banii, că eu vreau să joc. Am intrat în depresie. Aveam pete pe tot corpul. Ajunsesem la 78 de kilograme. În fiecare zi mâncam o pizza și beam o sticlă de whisky. Eram în depresie. M-au făcut să cred că sunt cel mai slab de acolo. Le ziceam că vreau să plec, să îmi dea banii. Mi-au dat un bilet și m-am întors în Brazilia fără niciun ban”, a declarat Eric la TV Pro X.

Citește și:

EXCLUSIV » Eric de Oliveira, dezvăluiri emoționante după golul care i-a adus Viitorului Cupa României: „Am plâns cu mama la telefon după ce am ajuns în vestiar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2263950393624101
Stoica Robert  •  28 Mai 2019, 17:18
Postat de nelu_faget pe 28 Mai 2019, 15:15

Păi cât de stresat să fii ca să bei și să mănânci ca ***? De obicei stresul slăbește nu îngrașă. Probabil că Eric de-abia aștepta o scuză prin care să justifice cât e de gras..!

A si spus ca ajunsese la 70 si ceva de kg.

kordell
kordell  •  28 Mai 2019, 17:09
Postat de marcelclujnapoca pe 28 Mai 2019, 15:09

FELICITARI ERIC ! Daca tragi tare mai joci minim 4 ani ca Texeira ! Esti talentat ca Hagi, Messi, Ronaldo...si asta asteapta Publicul la stadion : o fenta , un dribling , o dedicatie , un sentiment placut !

I-ai uitat pe Pele si Maradona :)))

pugliesi
pugliesi  •  28 Mai 2019, 15:17
Postat de marcelclujnapoca pe 28 Mai 2019, 15:09

FELICITARI ERIC ! Daca tragi tare mai joci minim 4 ani ca Texeira ! Esti talentat ca Hagi, Messi, Ronaldo...si asta asteapta Publicul la stadion : o fenta , un dribling , o dedicatie , un sentiment placut !

Sterge mizeria aia de mesaj. Cum poti sa-l pui pe GrăsunEric langa acei jucatori uriasi? Ca alde Grăsun Eric sunt cu zecile de mii prin favelele braziliene.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează