FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Eric de Oliveira revine în România » Semnează cu o echipă TARE din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 18:23

Gică Hagi l-a convins pe Eric de Oliveira (33 de ani) să revină la Viitorul. Brazilianul a mai evoluat la formația din Ovidiu în sezonul 2017-2018. 

Eric a încetat colaborarea cu formația Al-Markhiya, din prima ligă a Qatarului, după mai puțin de un sezon. Gică Hagi a pândit despărțirea și a reușit să întărească formația pentru play-off, anunță TV Digi Sport. 

Colaborarea dintre Eric și constănțeni a fost un real succes, brazilianul marcând 7 goluri în cele 20 de partide disputate în tricoul Viitorului. Gică Hagi și-a declarat simpatia față de brazilian chiar și în momentul despărțirii, declarând: "Eric e un jucător special. E un decar adevărat, cum i-am avut pe Cernat, pe Dică. Omul are talent uriaș!".

PLEACĂ IANIS?

Prin aducerea lui Eric, Hagi și-a asigurat postul de coordonator de joc înaintea unui eventual transfer al lui Ianis în această iarnă. Antrenorul Viitorului a condiționat despărțirea de fiul lui și de acest aspect: "Trebuie să vedem și pe cine putem aduce în locul lui, pentru că vrem să întărim, nu să slăbim în pauza de iarnă". 

750.000 €este cota lui Eric conform transfermarkt.de

Vezi și: 

ULTIMĂ ORĂ Hagi tocmai a dat afară un jucător important! Decizia a fost anunțată pe site-ul clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bufnila
bufnila  •  09 Ianuarie 2019, 19:09

Ianis nu pleaca nicaieri, Dica nu a fost un decar - dica a fost un fel de ametit. Sanmartean a fost un decar, Budescu, Cernat a fost ok, Hagi a fost genial. Dica a fost....un jucator ok in unele momemente pentru prima liga. Si a prins un meci bun cu DInamo Kiev.

bogdany8
bogdany8  •  09 Ianuarie 2019, 18:58

Sincer, Eric putea vena si la noi. Din perioada Medias mi-l doream la noi. E un jucator foarte bun, iar la lotu pe care il avem, era luxx. Dielna,Eric,Radut,Puljici erau jucatori liberi de contract care ne-ar fi ajutat mult.

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Ianuarie 2019, 18:52

Vine la o echipă TARE....este tare de tot gluma.... :):) Alt jucator vîndut de Hagi care se întoarce acasă ,dat afară de la echipă... E tare de tot.De fapt a fost împrumutat precum toţi jucătorii, prin firmele din Cipru + cazare si mîncare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează