FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Eric e noul Diego » Va fi testat azi de Felix Magath la Wolfsburg!

Eric de Oliveira poate juca în Bundesliga în noul sezon
Eric de Oliveira poate juca în Bundesliga în noul sezon

Articol de - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 10:04

Gaz Metan poate să îşi ia gîndul de la brazilianul Eric de Oliveira. Mijlocaşul se va antrena alături de fosta echipă a lui Dorinel Munteanu, Vfl Wolfsburg.

Antrenorul Wolfgang Felix Magath îşi doreşte un înlocuitor pentru brazilianul Diego, iar fostul jucător al Mediaşului pare a fi soluţia ideală pentru linia mediană a nemţilor.

Fanii lui Wolfsburg îl vor putea vedea de azi la antrenamentele echipei pe fotbalistul de 25 de ani, care s-a despărţit recent de Gaz Metan, adversara lui Mainz din Europa League. După partida retur cu finlandezii de la Kups Kuopio, Eric şi-a adunat lucrurile din vestiar şi i-a anunţat pe colegi că pleacă pentru că şi-a terminat contractul cu gruparea ardeleană. Duminică seara, brazilianul a plecat spre Germania cu un avion de pe aeroportul din Sibiu.

În iarnă, Eric nu s-a prezentat la reunirea lotului Gazului pentru că a încercat un transfer la Karpatî Lvov din Ucraina. După două săptămîni s-a întors în cantonamentul de atunci din Antalya.

"Probabil că aşa îl apucă pe el,să plece din şase în şase luni. El mai are încă patru ani de contract cu Gaz Metan, astfel încît vă rog să nu mai puneţi întrebări pe tema Eric", a spus Ioan Horoba înaintea jocului tur cu Mainz.

Eric a fost cel mai important jucător al Mediaşului sezonul trecut, în care a marcat 15 goluri şi a dat 10 pase decisive.

86 de meciuri şi 26 de goluri are Eric în Liga 1

6,58 a fost media notelor acordate de Gazeta brazilianul în sezonul trecut

VfL Wolfsburg a evitat la mustaţă retrogradarea în Zweite Bundesliga, terminînd pe poziţia a 15-a sezonul 2010-2011.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nocturna
nocturna  •  02 August 2011, 14:55

ptr. fcpisera : eric a batut steaua de unul singur in ghencea , prostule!

mister_cash
mister_cash  •  02 August 2011, 13:39

Eu nu inteleg cum ala sustine ca Eric are contract si asta se plimba PRIN eUROPA SI ISI CAUTA ECHIPA???Daca are contract inseamna ca e idiot,daca nu are Horoba sa faca o felatie in direct la primul meci de campionat

becapiti
becapiti  •  02 August 2011, 12:46

Cu dedicatie pentru Ioan Horoba! ....care a reusit performanta de-a pierde un jucator valoros, numai datorita intereselor personale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează