FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSM POLI IAȘI - GAZ METAN 1-0

Eric e sfătuit de coechipieri să treacă peste scandările rasiste: "Nu rezolvi nimic la comisii!"

Alex Munteanu
Alex Munteanu

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 00:00

Alex Munteanu îl sfătuieşte pe colegul său brazilian să treacă peste scandările rasiste de la Iaşi.

- Alex, ce părere ai despre scandările spectatorilor din Copou la adresa colegului tău, Eric?
- Eu n-am fost atent la ce s-a strigat din tribune, am auzit despre scandal după meci. Ce pot să spun? Din păcate, oamenii cred că dacă plătesc biletul pot să urle tot ce doresc. E  foarte urât ce au făcut, dar asta e viaţa de fotbalist.

- Ce îl sfătuieşti pe Eric? Să îşi caute dreptatea pe la comisii?
- Nu cred că e o variantă bună, sincer să fiu. Dacă te duci la comisii şi faci zarvă, le dai apă la moară şi mai mult. Se creează şi mai multe probleme. Asta e părerea mea, că nu rezolvă nimic aşa. Mai bine să treacă peste.

- Atmosfera de la echipă care mai e, după eșecul de la Iaşi?
- Din nefericire, noi încă nu ne-am revenit după ratarea play-off-ului. Ne-a dărâmat total faptul că n-am ajuns să ne batem cu greii campionatului, iar acum orice înfrângere răsuceşte şi mai mult cuţitul în rană.

"Fanii adverși au făcut «sonor» de cioară. La fiecare corner scoteau zgomotele alea. Asta e, o să mă duc acasă şi o să le explic copiilor mei, care sunt români, ce înseamnă «cioară». Românii sunt trataţi cum sunt trataţi în Europa şi nu e frumos. Dar asta şi pentru că unii se comportă cum au făcut-o aceşti suporteri"
Eric de Oliveira, după meciul de la Iaşi

7goluri în 34 de meciuri a marcat Munteanu pentru Gaz Metan în acest sezon de Liga 1

Playtech: Orașul din România unde salariile sunt peste Budapesta și Ungaria. Câți bani câștigă, românii vor fi uimiți


Comentarii (3)
929371553813840
Robin Gene  •  21 Mai 2017, 13:02

Ca in orice alta tara,prostii,limitatii,reprezinta majoritatea.Cand mergi la un meci de fotbal,este adunata crema prostiei.Daca te nemultumeste ceva la un jucator,nu i adresa cuvinte jignitoare,rasiste.Este arbitrul si observatorii federali care au grija de asta,nu neghiobii din tribuna.

forza_csms
forza_csms  •  21 Mai 2017, 11:34

***s, Eric ! A naibii, ca nici eu, care am fost la meci, nu am auzit scandarile rasiste, ci doar huidulieli pe care le-ai meritat, pentru ca tot meciul ai fost agresiv, te-ai certat cu toti, adversari, arbitru, public, ai faultat, ai simulat, ai dat cu palma in Rauta. Iar pe FB mai si scrie ca ii pare rau ca nu i-a scos dintii. Sa-ti fie rusine ! Si mai si iesi sa te plangi la tv. ca o muiere !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

465126513652441
Constantin Gabriel a  •  21 Mai 2017, 10:33

acest "fotbaliator" numit Eric...sa invete a respecta fotbalul.Cand te trantesti pe jos ca o ***,cersind,te astepti la respect?Palma aia de ai dat-o..nu te-a ofensat?...semnele alea?...si cine esti tu ...sa vorbesti de poporul roman ma?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează