FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Eric explică întârzierea la reunire: "Am tăiat porcul" :)

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Eric şi-a schimbat singur biletul de avion şi va ajunge în România abia sîmbătă


Mijlocaşul Eric de Oliveira (25 de ani) şi-a prelungit de unul singur vacanţa, schimbînd, la agenţia de voiaj, data sosirii sale în România! Jucătorul trebuia să ajungă la Mediaş luni, la reunire, dar va sosi abia sîmbătă, urmînd să rateze o parte din pregătirea centralizată de la Sovata. "Am petrecut româneşte în vacanţă. Cu vişinată şi pălincă. Şi am tăiat şi porcul, cu prietenii", a povestit brazilianul peripeţiile de la Rio. Mijlocaşul e un fan declarat al bucătăriei româneşti, în special al caşcavalului pane, şi un împătimit al manelelor. "Eric va fi sancţionat aspru. Nu-l iertăm. Pur şi simplu şi-a extins, de capul lui, vacanţa", a declarat directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba.

9 goluri a marcat Eric în prima parte a campionatului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bijuviju
bijuviju  •  14 Ianuarie 2011, 11:58

referitor la manele...lasa ca sunt o gramada de romani care au invatat ceva portugheza urmarind IZAURA . si??? daca romanii canta englezeste si ... romaneste cine-i de vina?? si in alta ordine de idei... cine a zis ca un fotbalist trebuie sa fie doctor in literatura si profesor de filozofie? tre sa dea cu shpitzu bine . atat. si pana una alta are 9 goluri. bravo! ca deja e vedeta si intarzie la intrunire asta deja e o chestie dobandita care e corectabila prin pedepse si retineri de salar.

gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2011, 10:20

stii de ce asculta manele eric? pt ca sa invete limba romana mai usor, in manele se gasesc versuri simple care le poate fredona orice copil, orice analfabet, dar uite asa a invatat eric lb romana cu manelistii si cu versurile lor de 2 parai :=))))

gyurika
gyurika  •  12 Ianuarie 2011, 10:07

Chestia cu manelele anuleaza toate calitatile lui Eric. Inseamna ca nu are pic de creyer!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close