LIGA 1  ·  GAZ METAN

Eric explică întârzierea la reunire: "Am tăiat porcul" :)

Articol de — Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 00:00

Eric şi-a schimbat singur biletul de avion şi va ajunge în România abia sîmbătă


Mijlocaşul Eric de Oliveira (25 de ani) şi-a prelungit de unul singur vacanţa, schimbînd, la agenţia de voiaj, data sosirii sale în România! Jucătorul trebuia să ajungă la Mediaş luni, la reunire, dar va sosi abia sîmbătă, urmînd să rateze o parte din pregătirea centralizată de la Sovata. "Am petrecut româneşte în vacanţă. Cu vişinată şi pălincă. Şi am tăiat şi porcul, cu prietenii", a povestit brazilianul peripeţiile de la Rio. Mijlocaşul e un fan declarat al bucătăriei româneşti, în special al caşcavalului pane, şi un împătimit al manelelor. "Eric va fi sancţionat aspru. Nu-l iertăm. Pur şi simplu şi-a extins, de capul lui, vacanţa", a declarat directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba.

9 goluri a marcat Eric în prima parte a campionatului”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (4)

bijuviju  •  14 Ianuarie 2011, 11:58

referitor la manele...lasa ca sunt o gramada de romani care au invatat ceva portugheza urmarind IZAURA . si??? daca romanii canta englezeste si ... romaneste cine-i de vina?? si in alta ordine de idei... cine a zis ca un fotbalist trebuie sa fie doctor in literatura si profesor de filozofie? tre sa dea cu shpitzu bine . atat. si pana una alta are 9 goluri. bravo! ca deja e vedeta si intarzie la intrunire asta deja e o chestie dobandita care e corectabila prin pedepse si retineri de salar.

gazistu  •  12 Ianuarie 2011, 10:20

stii de ce asculta manele eric? pt ca sa invete limba romana mai usor, in manele se gasesc versuri simple care le poate fredona orice copil, orice analfabet, dar uite asa a invatat eric lb romana cu manelistii si cu versurile lor de 2 parai :=))))

gyurika  •  12 Ianuarie 2011, 10:07

Chestia cu manelele anuleaza toate calitatile lui Eric. Inseamna ca nu are pic de creyer!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1