FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Eric le plînge de milă foştilor colegi de la Mediaş: "Trebuie să fie foarte atenţi, se vor bate la retrogradare"

Eric se teme că Mediaşul va avea probleme mari după plecările lui Pîrvulescu şi Hoban
Eric se teme că Mediaşul va avea probleme mari după plecările lui Pîrvulescu şi Hoban

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 10:17

Aflat în vacanţă la Rio de Janeiro, mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a urmărit ultimele noutăţi de pe piaţa transferurilor din România şi i-a avertizat pe foştii săi colegi de la Gaz Metan.

"Paul a plecat deja, bravo lui, Hoban este foarte aproape şi el să plece, aşa că Gazul Metan trebuie să fie foarte atent pentru că o să se bată la retrogradare. Cu toate astea, îmi doresc ca Mediaşul să cîştige Cupa Romaniei, însă o să-i fie foarte greu fără oamenii de bază", a postat Eric pe pagina sa de Facebook.

Jucătorul se va întoarce în cîteva zile la Mediaş, urmînd ca apoi să plece în Ucraina, pentru a se alătura lotului celor de la Karpaty Lvov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2012, 13:38

eric draga si karpati lvov se bate tot la retrogradare, asa ca mare grija!

zuzu01
zuzu01  •  06 Ianuarie 2012, 22:07

Dar Eric nu e jucatorul gazului totusi? ???? de ce fostii colegi? El sa isi planga lui de mila ca mai tarziu sa il consoleze si pe prietenul lui Parvulescu, amandoi sunt cam lipsiti de caracter si nu vorbeste dinamovistul din mine, eu sincer ma bucur ca Paul nu a ajuns la Dinamo

mediash
mediash  •  06 Ianuarie 2012, 14:54

asa-i Eric. Daca Horoba pierde jucatori valorosi ... care refuza sa-si prelungeasca contractul cu Gazu... Apoi mai si vinde din ei... Asta isi doreste el, sa-si faca plinul si sa retrogradeze gazu ca pleaca la alta echipa. La vara mai pleaca si Pustai si div B de asteapta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează