FOTBAL  »  Superliga  »  ERIC A SEMNAT CU KARPATY LVOV

Eric o mai comite o dată. Gaz Metan face plîngere la FIFA!

Eric nu scapa de problema numita Gaz Metan
Eric nu scapa de problema numita Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 10:02

"Telenovela Eric- Gaz Metan" continuă chiar şi după ce fostul golgeter al echipei din Mediaş a semnat pe patru ani cu ucrainenii de la Karpaty Lvov. Ioan Horoba, preşedintele clubului din prima ligă a României, a spus că situaţia lui Eric nu este rezolvată din moment ce jucătorul ar fi semnat prelungirea contractului cu Gaz Metan.

"Eu nu ştiu dacă înţelegerea lui cu ucrainenii s-a oficializat. Dacă este aşa, atunci şi jucătorul şi clubul Karpaty vor trebui să suporte consecinţele. Să îşi asume ceea ce au făcut. Deocamdată, «cartea verde» se află în posesia noastră. FIFA îi poate elibera un asemenea act cu valoare temporară. Mai întâi va urma procedura de sancţionare a lui Eric, apoi ne vom plânge la FIFA şi cazul va ajunge la comisiile acestui organism. Nu văd de ce nu am avea câştig de cauză în acest caz", a declarat Ioan Horoba pentru EVZ.

Eric nu este la prima plecare în Ucraina

În "escapadele" brazilianului, Ucraina a mai fost o dată ţara destinaţie, după ce la începutul anului a avut discuţii tot cu cei de la Karpaty Lvov. Printre echipele cu care a mai negociat se numără şi Red Bull Salzburg, echipa din prima ligă austriacă.

Mijlocaşul ofensiv în vîrstă de 25 de ani a ajuns în Liga 1 în urmă cu 4 sezoane, atunci cînd Gaz Metan a scos din buzunar 350.000 de euro pentru a-l aduce de la Clube Atletico Metropolitano.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marian.1960
marian.1960  •  07 Septembrie 2011, 15:14

pacat pentru parvulescu,dar si conducatorii de la dinamo sunt niste nemernici,vor jucatorul gratis si apoi dupa unu sau doi ani sa l vanda si sa bage banii in buzunar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează