FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Eric şi-a adus vărul la Mediaş: ”Cînd te uiţi la el, parcă ai vedea un fotbalist de la Barcelona”

Igor dos Santos şi Medeiros alături de Eric de Oliveira
Igor dos Santos şi Medeiros alături de Eric de Oliveira

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 12:36

Gaz Metan îşi face colonie braziliană. Au venit Igor dos Santos şi Medeiros


La Mediaş se află în probe încă doi fotbalişti brazilieni, numărul jucătorilor "cariocas" mărindu-se astfel la trei, dacă îl includem şi pe mijlocaşul Eric de Oliveira. Igor dos Santos are 18 ani şi este vărul vedetei Gazului Metan, iar Vitinho Medeiros a mai fost în probe şi anul trecut, la Mediaş, însă atunci tranzacţia a căzut din cauza pretenţiilor financiare ale fostului său club.

"Să nu fie brazilian, ci ardelean: să aibă răbdare, să fie serios"
În prezent, Vitinho este liber de contract. O decizie în privinţa celor doi va fi luată de către oficialii grupării medieşene la finalul stagiului de pregătire de la Debrecen.

"Vărul meu Igor este un jucător foarte tânăr. A jucat până acum doar la o echipă secundă de la noi din Rio de Janeiro, iar cu Gazul Metan este la prima sa experienţă la un club profesionist. Sfatul meu pentru el este să se pregătească cât mai bine şi să aibă răbdare, cine ştie, poate prinde un contract cu Gazul Metan. M-aş bucura foarte mult pentru el. Este un fotbalist care aleargă foarte mult, dar problema este că brazilienii nu au răbdare, ori tocmai asta i-am spus cînd a ajuns la Mediaş, trebuie să aibă multă răbdare, ca un ardelean, şi să fie serios. Am încredere în el. Vitinho a mai fost în probe şi anul trecut, iar acum vrea să îşi arate încă o dată calităţile. Cînd te uiţi la el, parcă ai vedea un fotbalist de la Barcelona. Are valoare, doar este brazilian", a afirmat Eric de Oliveira.

Schimb de DVD-uri
Oficialii grupării medieşene vor primi, în cel mai scurt timp, două DVD-uri cu meciurile finlandezilor de la KUPS, adversarii lor din turul doi preliminar al Europa League. "Noi le-am trimis deja finlandezilor ultimele două jocuri din campionat pe DVD-uri, iar ei ne vor trimite tot atîtea, pentru că aşa am convenit, la tragerea la sorţi. Adunăm cît mai multe informaţii despre ei, ne informăm şi de pe internet, pentru ca, pe data de 14 iulie, să fim pregătiţi pentru prima manşă", a afirmat Pustai. De altfel, tehnicianul Gazului intenţionează să dea o fugă în Finlanda, la începutul lunii viitoare, pentru a vedea pe viu meciul de campionat al celor de KUPS cu liderul clasamentului, Helsinki.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hcoco
hcoco  •  30 Iunie 2011, 09:23

daca are mentalitatea si gindirea lui Eric,atunci sa plece de pe acum, ca de aere de vedeta sintem satui cu varul sau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează