FOTBAL  »  LIGA 1  »  LĂCĂTUŞ SE ÎNTOARCE LA STEAUA

Erik Lincar: "Antrenorul Lăcătuş este cu totul altul faţă de jucătorul Lăcătuş"

Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei, Erik Lincar, a comentat situaţia din Ghencea şi spune că antrenorul Marius Lăcătuş este o cu totul altă persoană decît căpitanul roş-albaştrilor din anii '90.

"Problema mă depăşeşte, nu ştiu exact care au fost datele schimbării dîn Ghencea. Pot spune că modificările atît de dese nu sînt benefice pentru echipă. Sper să se rezolve totul în cele din urmă şi să îi fie bine Stelei.

Cariera de antrenor este cu totul alta faţă de cea de jucător. Ca fotbalist, Lăcătuş era agresiv, impunător. Ca tehnician, trebuie să ai altă atitudine pentru că răspunzi de un grup. E nevoie de stabilitate în Ghencea!" a spus Lincar pentru gsp.ro, evidenţiindu-i apoi pe jucătorii care au avut cel mai bun randament în prima parte a campionatului:

"Cel mai bun om în acest sezon a fost Goian, urmat de Ogăraru, care a jucat foarte bine de cînd s-a întors în România. E păcat că la Steaua cel mai bun a fost un fundaş :)"

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (12)
 •  16 Decembrie 2008, 17:56

un mare fotbalist,iar ca antrenor bun ptr provincie.nu neaparat daca esti mare fotb trebuie si antrenor sa ajungi.laca daca ti la steaua si nu la banii de contr lasa pe altul cu stofa pentru ca steaua ptr tine momentan este o caciula foarte mare.bafta steaua

 •  16 Decembrie 2008, 17:05

mai lasati o moarta, ce aveti cu toti expiratii de jucatori gen Lincar care au ajuns sa joace in divizia B??? pe cine intereseaza ce are de spus un neica nimeni ca el sau aveti si voi interese de i tot luati interviuri...

 •  16 Decembrie 2008, 16:55

Buna ziua, Domnule Jiji avem un coleg de munca care este la fel de bun ca si Adriano sau Drogba chiar mai bun decat Eto'o dar nu la fotbal ci la cheltuit bani si petrecut cu lautarii , daca nu va suparati sa ii dati si lui sansa sa debuteze in acest retur de campionat , va promit ca nu o sa fiti dezamagit de el plus ca o sa dea mai multe goluri decat Arthuro Semedo si Nicolita(in pripria poarta) la un loc. Mentionez ca a fost scolit in ale fotbalului in spatele blocului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează