FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ

FCSB îl intrigă pe Erik Lincar: „Sunt chiar curios să văd ce vor alege acolo”

Erik Lincar, antrenor U Cluj // foto: Facebook @ FC Universitatea Cluj
Erik Lincar, antrenor U Cluj // foto: Facebook @ FC Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 16:54 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 19:28

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul lui U Cluj, a prefațat meciul cu FCSB din prima etapă a Ligii 1. La conferința de presă i-a fost alături căpitanul echipei, Romario Pires (33).

Nou-promovata are un debut de foc în noul sezon al Ligii 1. Adversară îi va fi vicecampioana din sezonul trecut, FCSB, în deplasare. 

Chiar și așa, antrenorul Erik Lincar este încrezător. „Îmi doresc un rezultat pozitiv”, este mesajul pe care l-a trimis la conferința de presă dinaintea meciului.

Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI
Varga taie în carne vie la CFR Cluj » 4 oameni vor fi dați afară: „V-ați bătut joc de mine!” + Rădoi a refuzat oferta! GSP a aflat noul favorit-surpriză

Erik Lincar, înainte de FCSB - U Cluj: „Sunt curios cu ce formulă vor începe în axul central al apărării”

„Nu am niciun fel de emoție, pentru mine că antrenez la Liga 3, Liga 2 sau Liga 1 e cam același lucru. E adevărat, calitatea adversarului este mult mai bună. Din acest motiv am făcut și cele nouă transferuri până în acest moment. 

Omogenitatea celor de la FCSB o știm foarte bine, pentru că ei deja de câțiva ani au jucători care joacă împreună. Singura lor zonă în care au tot încercat să schimbe și au căutat jucători au fost pe axul central la fundași. 

Acolo chiar sunt curios să văd cu ce formulă vor începe, în rest nu cred că vor fi schimbări prea mari în primul 11, față de ultimele jocuri amicale. 

De la echipa mea îmi doresc să fie foarte determinată, ambițioasă. Am făcut acest lucru de multe ori și mai ales în meciul de baraj cu Dinamo. Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv”, a declarat Lincar, potrivit site-ului oficial al celor de la Universitatea

Probleme de efectiv la U Cluj înainte de partida cu FCSB

Boiciuc a revenit recent, însă deocamdată este în perioada de pregătire. A avut o pauză destul de lungă față de restul jucătorilor. Purece mai are anumite probleme, în rest sper să fim cu toții apți la ora jocului”, a transmis Lincar. 

Pentru asta eu am lucrat la U. Acum vine un moment așteptat de tot Clujul, revenirea noastră pe prima scenă a fotbalului românesc. Dacă suntem echipă de valoare, trebuie să arătăm ca o echipă de valoare. 

Trebuie să jucăm cu toți adversarii la fel, să arătăm de ce am revenit în Liga 1 și să încercăm să facem ce e mai bine pe teren.

- Romario Pires, U Cluj 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

A semnat! Rapid a rezolvat al cincilea transfer al verii

Fotbalistul în care Becali își punea speranțele e aproape să plece de la FCSB » Decizie curioasă: l-a uimit pe Neubert la testele fizice!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Iulie 2022, 10:32

Eric Lincar dacă le imprima mentalitatea de invingator , nu le sta nimeni în cale ! Sa le spună doar ca sunt mai buni ca armenii, bosniacii, muntenegrenii, și dacă joaca bine , au fiecare un loc și la Nationala unde la cum merge treaba toate locurile sunt disponibile ! Deci Mentalitatea de învingător, constantă meci de meci , și bucuria de a juca a lui Balaci , Dobrin , Hagi , Lăcătuș, Maradona, Platini , Dudu Georgescu , Rică Raducanu .... Haide U !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2022, 23:01

Haide U !!! Mult noroc în noul campionat !!!

ultras1907
ultras1907  •  14 Iulie 2022, 21:36

Ăștia micii din Koloszvar, asteptam sa ascultați poruncile de la noi , cum ati facut se fiecare dată. Si mai ales ca in ultima etapa *** sa iesim campioni. Elöre CFR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează