FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Erou cu Steaua în Cupa României, trimis să evolueze în Liga a 3-a!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 14:48

Concordia Chiajna a reuşit marea surpriză a optimilor de finală din Cupa României, eliminînd marea favorită Steaua după loviturile de departajare.

Chiar dacă a fost unul dintre oamenii decisivi în Cupă, conducerea nu a fost blîndă cu titularul postului de portar al Chiajnei, Florin Niţă, pe care l-a trimis să joace în Liga a 3-a  deoarece nu a acceptat prelungirea contractului cu clubul ilfovean, scadent peste doar o lună.

Pînă cînd portarul nu va accepta o prelungire a angajamentului, acesta nu va mai călca la antrenamentele trupei lui Ilie Stan. Neînţelegerea dintre părţi a pornit de la salariul propus de Chiajna, ofertă considerată prea mică de către Niţă, care a refuzat pe loc propunerea ilfovenilor. Surse apropiate clubului susţin că portarul a primit o mărire de doar 1.000 de euro lunar la vechiul contract, acesta fiind total dezamăgit de propunere.

5 goluri în 6 meciuri a încasat Niţă în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
neko00
neko00  •  05 Noiembrie 2012, 20:04
Postat de costy_s17 pe 05 Noiembrie 2012, 18:20

Daca nu a lasat-o pe sTEAUA sa dea gol, daia la trimis la echipa a doua. Un nou caz Bunica, care dupa ce a dat gol sTELEI si au terminat 1-1 a ajuns prin liga 3 sau 4.

Tigan prost, ii expira contractul intr-o luna si nu vrea sa semneze? Comentariul tau n-are nicio logica, Bunica juca practic la satelitul lui Steaua.

costy_s17
costy_s17  •  05 Noiembrie 2012, 18:20

Daca nu a lasat-o pe sTEAUA sa dea gol, daia la trimis la echipa a doua. Un nou caz Bunica, care dupa ce a dat gol sTELEI si au terminat 1-1 a ajuns prin liga 3 sau 4.

durul
durul  •  05 Noiembrie 2012, 18:03

e bun pentru noi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează