FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Eroul Chiajnei din meciul cu CFR Cluj, 2-1: "A fost play-out-ul nostru!"

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Florin Purece, marcatorul golului victoriei din meciul cu CFR, crede că echipa sa a arătat cel mai bine din play-out și că merită să rămână în primul eșalon.

- Florin, cum e să fii eroul Chiajnei?
- Ei, nu mă consider erou! Trebuia să batem, punctele erau vitale și până la urmă am reușit. Crede-mă, nici nu mai contează cine a marcat. Pare un clișeu, dar am simțit-o pe propria piele. Este foarte important că am câștigat și suntem aproape de îndeplinirea obiectivului.

- Mai aveți nevoie de un punct ca să vă salvați matematic...
- Da și vrem să-l obținem etapa viitoare, cu Petrolul! Nu vrem să mai avem emoții pe acest final de sezon.

- Ați mers incredibil în play-out: 6 victorii, 4 egaluri și doar 2 înfrângeri...
- A fost play-out-ul nostru! Am jucat foarte bine și am fost bine organizați. Evident, totul a mers cum ne-am dorit și suntem foarte bucuroși.

- Cât de mult v-au ajutat jucătorii aduși în iarnă?
- Foarte mult! Sunt jucători foarte buni, cu experiență și s-au dovedit implanturi foarte eficiente. Împreună am reușit aceste rezultate foarte bine.

- Cum crezi că a fost sezonul tău?
- Pentru mine a fost un sezon bun. Din păcate, am avut unele probleme medicale în acest final de sezon și nu am fost la sută la sută tot timpul, dar mă bucur că am revenit și am ajutat echipa.

- Ce se întâmplă cu tine de la vară?
- Mai am contract cu Chiajna trei meciuri: în campionat, cu Petrolul și Voluntari, și cu Steaua, în finala Cupei Ligii. După aceste partide voi vedea ce voi face în continuare. Momentan sunt concentrat pe aceste meciuri și sper să scoatem cât mai mult din acest final de sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează