FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Eroul Oţelului din Giuleşti poate schimba echipa » Unde ar putea ajunge atacantul

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 15:31

Performerul acestei runde a 19-a din Liga 1 este, pînă în acest moment, atacantul Oţelului, Marius Pena, care a marcat un hattrick în Giuleşti, în meciul cîştigat cu 3-2 în dauna Rapidului.

Fotbalistul a intervenit astăzi telefonic la Radio GSP şi-a vorbit despre planurile sale şi ale echipei gălăţene, dar şi despre alte formaţii din campionat.

"Cele trei goluri din Grant sînt deosebite pentru mine, însă cel mai important din carieră este cel înscris în poarta Timişoarei, în anul cînd am luat campionatul. Sper să mai marchez goluri importante. Oricum, este frustrant pentru noi ca, într-un timp atît de scurt, să ajungem de la titlul de campion la lupta pentru evitarea retrogradării.

La noi nu sînt probleme financiare, însă am întîmpinat şi noi astfel de probleme, precum la Rapid sau la Dinamo, dar cînd intri pe teren nu te mai gîndeşti la nimic decît la fotbal. Şi în momentele grele se văd caracterele tari", a mărturisit fotbalistul de 27 de ani.

Cum va reuşi Dorinel la Dinamo
Referitor la Dorinel Munteanu pe care l-a avut ca tehnician la Galaţi, Pena a spus despre actualul antrenor al dinamoviştilor: "Este un om ambiţios, puternic, sînt sigur că va scoate echipa din situaţia actuală dacă va avea grupul lîngă el şi conducerea. Este un antrenor foarte bun".

Cît despre faptul că din ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract şi se vehiculează faptul că Petre Grigoraş intenţionează să-l aducă la Pandurii, Marius a declarat: "Momentan, eu sînt concentrat la ceea ce am de făcut la Oţelul, asta contează.

Ce va fi din 2013 vom vedea. Sînt onorat că o echipă precum Pandurii mă doreşte. De la Oţelul n-am vorbit cu nimeni despre prelungirea contractului, dar, probabil, o vom face în următoarele săptămîni".

"Dacă s-a decis să mai jucăm în 2012 o s-o facem cu plăcere şi nerăbdare, asta este! Era de evitat ultima etapă în folosul fotbalului şi spectacolului, dar noi sîntem jucători şi vom fi pe teren", a spus  Marius Pena.

"Viorel Tănase trebuie să aibă linişte să continue munca bună începută la Oţelul, poate să fie bine pentru echipă alături de el", a mai spus atacantul Oţelului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Ianuarie 2013, 19:11

khgkjh

ionut_gl
ionut_gl  •  13 Decembrie 2012, 21:27

du-te pena,du-te pena,dute si lasa-ne!!!

andystar
andystar  •  10 Decembrie 2012, 17:14

Nu semneaza asta cu cainii ca sunt amarati ,n-au bani nici de o ciocolata sa-i dea !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează