FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - SOPRON 1-2

Esec surprinzator

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

La pauza Cioroianu ii introduce in teren pe Banica, Saceanu si Wobay, care ii inlocuiesc pe Bornescu, Dina si Costea. Sopron reuseste sa preia conducerea pe tabela de marcaj prin golul reusit de Feher, care a trimis cu un sut la coltul lung. In minutul 56, Universitatea a ratat ocazia egalarii, leonezul Wobay sutind puternic din lovitura libera mingea este deviata de zid. Cioroianu decide sa ii inlocuiasca pe Stoica, Dananae, Rose si Tanasa in locul lor intrind Girla, Velcovici, Lutu si Stoianof. In minutul 73, Wobay ii paseaza lui Baird, acesta deviaza catre Stoianof, dar portarul ajunge la minge inaintea atacantului Universitatii. Ultima ocazie a meciului apartine oltenilor, dupa o pasa a lui Baird pentru Ciuca, care suteaza puternic, insa mingea este scoasa de pe linia portii de un fundas maghiar. Craiova pierde surprinzator in fata lui Sopron cu 1-2, formatie care a terminat sezonul pe locul 11. stiinta urmeaza sa joace inca trei meciuri cu echipe mult mai puternice decit pina acum: pe 9 iulie cu Wisla Cracovia, pe 11 iulie cu Levski Sovia si pe 14 iulie cu Standard Liege.

Dupa cele cinci partide amicale pe care Universitatea Craiova le-a desfasurat in cantonamentul din Austria, simbata seara elevii pregatiti de Florin Cioroianu au pierdut cu 1-2 in fata echipei din prima liga maghiara Sopron. stiinta a inceput cu: Bornescu - Ciuca, Stoica, Mitchell - Dananae, Gargalie, Prepelita, Rose - Costea, Dina si Tanasa. In timp ce antrenorul maghiarilor, Lajos Detari, a folosit urmatorul "unsprezece": Varga - Farkas, Sifter, Dlusltus, Giura - Pinter, Feher, Nodobocl, Zana - Sira, Dancs.

Prima faza periculoasa a meciului a apartinut oltenilor, in minutul 4, cind Costea a incercat un lob peste portarul Varga, insa mingea nu a intrat in poarta. In minutul 11, Prepelita ii centreaza excelent lui Costea, care trimite cu capul din 16 metri. Maghiarii nu au renuntat la lupta si au reusit egalarea, dupa o lipsa de concentrare a apararii oltene. Farcas primeste o centrare ideal de pe partea dreapta, mingea ajunge la Sira, care o trimite in poarta cu capul. Universitatea rateaza copilareste prin Costea, care trimite pe linga poarta din cinci metri. Un minut mai tirziu, Tanasa rateaza ca un incepator. In minutul 35, Pinter il faulteaza dur pentru a doua oara pe Gargalie, olteanul riposteaza, iar arbitrul decide ca ambii jucatori sa fie inlocuiti. Intra Baird in locul lui Gargalie si Gyomber in locul lui Pinter. Ultima faza periculoasa a primei reprize a apartinut juvetilor. Dorel Stoica suteaza de la 20 de metri in bara, mingea revine la Costea, care suteaza insa pe linga poarta.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează