FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - LIBEREC 2-2

Esenţă tare

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Feroviarii au reuşit ieri să revină, după ce au fost conduşi cu 2-0, în faţa lui Liberec


CFR-ul a întîlnit ieri Slovan Liberec, echipa cehă de pe locul 11 care acum 5 zile a umilit Timişoara cu un neverosimil 5-0. Clujenii au înclinat din start terenul spre poarta lui Zlamal. Semedo, cel mai periculos "feroviar'" în prima repriză, a fost faultat clar în careu, după ce a depăşit în viteză doi fundaşi, dar "centralul" a închis ochii (7). Tot "Pantera" putea da lovitura (15), cînd, servit de Fabbiani, a şutat în portar, din 10 metri. În plină ofensivă vişinie, Liska a deschis scorul pentru Slovan, cu un şut la colţul lung (17), după o greşeală de plasament a lui Panin. Tot o eroare defensivă a fost speculată de cehi, care şi-au mărit avantajul prin Dort (21).

CFR-iştii nu s-au pierdut cu firea şi au continuat asaltul. Efectul s-a văzut 10 minute mai tîrziu, cînd "Shrek" a inventat o pasă printre fundaşi pentru Semedo, care, după un dribling scurt, a şutat sec (31), stabilind scorul pauzei. Partea a doua l-a lăsat pe Lăcătuş, venit în spionaj, încruntat. Clujenii au construit şi au pasat frumos, spre îngrijorarea "Fiarei". După cîteva ocazii şi o bară, Fabbiani s-a răzbunat în final, provocînd penalty-ul din care Cadu a adus egalarea (89).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează