FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Estonianul Igor Morozov vrea să joace în Ştefan cel Mare "Da, vin la Dinamo!"

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 10:06

Morozov şi-a dat acordul să joace în Şefan cel Mare, iar la finalul săptămînii e aşteptat la Bucureşti pentru a semna contractul

Ieri, dinamoviştii au primit prima veste bună în vederea rezolvării problemelor din defensivă. Estonianul Igor Morozov a răspuns solicitării conducerii dinamoviste de a sosi la Bucureşti pentru a negocia transferul său în Ştefan cel Mare. Stoperul de 21 de ani vrea să îmbrace tricoul alb-roşu. "Da, vreau să vin la Dinamo. Voi ajune în România vineri sau sîmbătă pentru a discuta!", le-a transmis Morozov şefilor.

Knol se lasă aşteptat
Internaţionalul estonian, care are 9 selecţii pentru prima reprezentativă, este de acord, în principiu, cu condiţiile salariale pe care ar urma să le aibă la Bucureşti: un salariu lunar de aproximativ 7.000 de euro, plus bonusuri de performanţă. Olandezul Ruud Knol (29 de ani), de la Sparta Rotterdam, încă nu a răspuns invitaţiei de a veni la negocieri, termenul limită urmînd să expire azi.

"Iniţial, ni s-a transmis prin agenţii jucătorului că e de acord să vină în România, dar încă nu am primit nici o înştiinţare oficială în acest sens. Dacă nu ne răspunde, vom renunţa la această pistă", au spus ieri oficialii .


200.000 de euro ar trebui să plătească Dinamo către Levadia Tallin pentru un transfer definitiv al lui Morozov

3 goluri a marcat Morozov pentru Levadia Tallin în cele 29 de partide disputate în sezonul recent încheiat

Iordache respins
Pe adresa clubului din Ştefan cel Mare plouă cu diverse propuneri de fotbalişti. Ultimul CV care a apărut pe birourile şefilor este al lui Adrian Iordache. Stoperul de 30 de ani a jucat ultima dată la Hazar Lankaran, şi-a reziliat contractul cu azerii, însă n-a fost acceptat de dinamovişti.


Bakaj s-a întors în Albania
Mijlocaşul Elis Bakaj nu a venit ieri la Bucureşti cu restul lotului dinamovist ce a revenit după un cantonament de o lună în Antalya. Fotbalistul de 23 de ani s-a dus direct în Albania, împreună cu Sulejman Demollari, urmînd să ajungă în România joi noapte, întrucît vineri, după trei zile de vacanţă oferite de Andone, roş-albii vor relua antrenamentele în Ştefan cel Mare.


Luchin la tratative!
Dinamo încearcă să-l aducă din această iarnă pe Srdjan Luchin (Poli Timişoara)! Au existat deja primele runde de tratative, mai ales că pe Mera nu-l vrea Andone la echipă. Luchin (25 de ani) a mai fost dorit în cîteva rînduri de "cîini", rămîne de văzut dacă se va face afacerea acum. "Luchin e titularul numărul 1 în defensiva Timişoarei. Sînt discuţii cu Dinamo, dar nu cred că băiatul pleacă pînă nu cîştigă titlul cu Poli", a declarat Cristea Opria, impresarul stoperului.

Cine merge la Urziceni?
Dinamoviştii vor să-l ia de la Unirea Urziceni pe atacantul Raul Rusescu, iar zilele următoare se va discuta despre această posibilitate. "Cîinii" sînt de acord să trimită cîţiva jucători, sub formă de împrumut pînă în vară, la gruparea ialomiţeană. Mijlocaşul Raphael Stănescu (17 ani), atacantul George Ţucudean (20 de ani) şi fundaşul Raul Crişan (23 de ani) sînt soluţii, mai ales că şefii şi-ar dori ca aceştia să cunoască experienţa Ligii 1.

Inbox:
- Andone plănuieşte să-i scoată pe jucători în weekend, împreună cu iubitele, la un restaurant din Bucureşti pentru a lega şi mai mult relaţiile din cadrul lotului.
- Zie Diabate are programată cununia civilă în acest weekend, la eveniment urmînd să participe şi cîţiva dintre colegii săi.
- Cătălin Munteanu, cu dureri puternice la coaste, va putea relua antrenamentele uşoare abia la începutul săptămînii viitoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo29
dinamo29  •  16 Februarie 2011, 13:12

Dinamo o Sa ia titlul ku echipa asta!!!fortza DINAMO

paul59
paul59  •  16 Februarie 2011, 13:09

ce mă cîinilor vreți să întineriți poftiți la o țeavă!

redbuldog
redbuldog  •  16 Februarie 2011, 10:26

Vor mai veni 2 fundasi de mare.. perspectiva!Valy Nastase,Iordache sau G.Kirita..si cu asta reconstructia ..e,,demolata”!Se aude ca nu au bani nici pentru Bakaj,darami-te sa-l aduca pe Morozov si chiar daca vine numai pe 7 mii,e extrem de ciudat!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează