FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA K1

Etapă de groază! » Lupta pentru puncte şi bani a făcut ravagii în acest week-end

Dragos Grigore, Grigore, Dinamo
Dragos Grigore, Grigore, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Ultima etapă a adus mai multe accidentări groaznice: Grigore şi Artiom ratează Derby de România, alţi 5 "cîini" sînt incerţi, iar rapidistul Ricardo Fernandes şi-a spart maxilarul
Vezi imagini cu accidentarea lui Fernandes! (video)

Pierdere mare pentru roş-albi: Dragoş Grigore, cel mai sigur stoper din acest start de retur, va lipsi 6 săptămîni după fractura de peroneu la piciorul drept cauzată de Yssouf Kone. Moldoveanul de 23 de ani a fost trimis de ieri dimineaţă, de la ora 6:00, la Bucureşti. A fost operat de urgenţă, iar verdictul doctorilor a fost încurajator. "Mi-au zis că am avut noroc, putea fi şi mai grav dacă era rană deschisă. În funcţie de organism, în şase săptămîni pot fi înapoi pe teren! Am avut ghinion mare, pînă acum nu mai fusesem accidentat grav!", a zis Grigore. Locul acestuia în defensivă va fi luat de Lucian Goian, dar "cîinii" se confruntă şi cu alte probleme medicale înaintea Derby-ului de România:

- Marius Niculae încă resimte dureri la coaste, dar staff-ul medical încearcă să-l pună pe picioare pînă la ora meciului cu Steaua.
- Andrei Cristea a suferit o contuzie puternică la genunchiul drept la Cluj şi situaţia sa e incertă.
- Scarlatache şi Pulhac s-au ales din Ardeal cu arcadele sparte, fundaşul stînga fiind mai grav întrucît i s-a umflat şi pleoapa şi are probleme cu vederea.
- Molinero are în continuare dureri la spate, încă nu se ştie dacă va putea fi folosit.

"M-a sunat Kone şi şi-a cerut scuze, mi-a zis că n-a vrut să mă lovească. Acum nu mai contează, faptul e consumat. Sînt trist, eram într-o formă bună"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Cel mai mult mă îngrijorează faptul că avem atîţia accidentaţi înaintea meciului cu Steaua. Preferam să pierd la Cluj decît să-l pierdem pe Grigore, un fundaş de mare valoare"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

MEDIA
Record la CFR - Dinamo
Cel mai tare meci al etapei a 21-a, CFR Cluj - Dinamo 2-2, transmis în direct sîmbătă de DigiSport, a fost urmărit de aproximativ 480.000 de telespectatori din mediul urban (4,2% rating). Ultimele 15 minute ale confruntării din Gruia au reprezentat punctul de interes al partidei, peste 600.000 de telespectatori fiind pe DigiSport. CFR - Dinamo a fost cel mai urmărit derby transmis de DigiSport în acest sezon, urmat de partida Urziceni - Steaua 2-2, care a strîns 450.000 de telespectatori.

Prinţu' s-a grăbit încet
Amănunt hazliu: în minutul 52, Ţălnar i-a zis lui Adrian Cristea să se dezechipeze şi să intre pe teren în locul lui Boştină. Pînă ce s-a pregătit moldoveanul de meci, Boştină a marcat un eurogol trei minute mai tîrziu şi a mai rămas pe teren. Adrian a mai îngheţat cîteva minute pe bancă, după care a fost trimis la o pregătire serioasă de către Ţălnar. "Prinţul" a intrat pe teren abia în minutul 88, întrucît a ratat încă o dată să intre mai devreme, din cauza accidentării lui Pulhac.

Sperietură generală
Momente de panică ieri la Alba Iulia. În minutul 50, Jovanovici, de la Unirea, l-a lovit pe rapidistul Ricardo Fernandes într-un duel aerian şi i-a spart maxilarul (foto). Lusitanul s-a prăbuşit pe gazon şi s-a zvîrcolit. Pe moment, jucătorii au făcut gesturi disperate către ambulanţă şi cadrele medicale spre a-i acorda primul ajutor lui Fernandes. A intrat şi Nae Manea pe teren pentru a vedea ce se întîmplă. Pînă la urmă, portughezul a primit îngrijiri medicale în ambulanţă şi după alte 10 minute a plecat la vestiare pe picioarele lui. "Am fost puţin şocat, acum mi-e mai bine", a spus stoperul după meci. Jovanovici n-a primit nici măcar cartonaş galben.

"Arbitrul era aproape de locul în care Fernandes a fost faultat dur. Nu e normal să intri şi să-i scoţi dinţii unui jucător"
Nicolae Manea, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  15 Martie 2010, 12:03

arbitrii sunt determinanti pentru modul in care se desfasoara partidele, tine de ei ca meciurile sa nu degenereze in lupte libere prin aplicarea stricta a regulamentelor,fara defavorizarea nici unui participant,ceea ce nu se prea intampla; exemplu: Culio trebuia sa primeasca galben ca si-a scos tricoul la gol si daca nu ma insel ar fi fost al doilea, iar primele intrari mai dure trebuiau temperate la timp apelandu-se la cartonase.

 •  15 Martie 2010, 11:08

e foarte interesant ce mult difera modalitatatile de arbitraj de la arbitru la arbitru,de la tudor care fragmeanteaza un meci pana il face praf pana la Blaj care permite efectuarea operatiilor estetice pa gazon,a se vedea maxilarul rupt fara neacordarea nici macar a unui cartonas galben.Singurul arbitru care stie ce face e ungurul ala tanar de la timisioara urziceni,

 •  15 Martie 2010, 11:05

BORCEA= B-bou O-oligofren R-retardat C-cretin E-epileptic A-analfabet Miercuri o sa luati bataie de la Steaua si o sa vedeti UCL La Tv .Iar!!!!!! Cum zice Petrica Matzu Stoian:"Vin si maine sara Iar!!!!" Vedeti UCL La Tv Iaaaaaaar!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează