FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA / STRANIERI

"Eu decid!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

Ioan Becali a declarat in interviul din "Il Romanista" ca Chivu nu vrea sa plece din Italia si asteapta faxul de convocare la reunirea Romei. Pleaca la Inter sau ramine la AS Roma sa-si incheie ultimul an de contract. Sint singurele variante pe care Chivu le-ar avea acum, a dezvaluit Ioan Becali din Palma de Mallorca, unde a fost contactat de "Il Romanista". In interviul aparut ieri, impresarul fundasului roman anunta ca nu are in plan sa porneasca negocierile cu Real Madrid si Barcelona, intrucit jucatorul vrea sa stea in Italia. Becali spune ca Chivu asteapta in Bucuresti faxul de convocare pentru reluarea pregatirilor la Trigoria, pe 16 iulie, si vrea sa cistige titlul de campion cu Roma in sezonul viitor.
- Reporter: Vine Chivu la reunirea lotului Romei?
- Becali: Sigur. Nu e interesat de transfer si doreste sa continue la Roma. Clubul vrea sa obtina bani din vinzarea lui si este responsabilitatea conducatorilor italieni.

- R: Dupa toata povestea cu transferul e greu de imaginat ca va purta tricoul "giallorosso" si in stagiunea viitoare.
- B: Dar de ce? Roma este la al treilea an consecutiv cu Spalletti si poate cistiga titlul... E o echipa puternica si are sanse sa se claseze inaintea lui Inter.

- R: Deci, Chivu ar putea ramine?
- B: Cu conditia ca Roma sa-i faca o oferta buna.

- R: Dar ultima propunere de prelungire a contractului nu era?
- B: Nu asa procedeaza o echipa cind vrea sa tina un jucator precum Cristian, care poate cistiga mult mai mult la o alta formatie europeana de top. Roma a spus ca dupa Totti, Chivu si Mexes sint cei mai importanti jucatori si conteaza pe ei in viitor. Vorbele nu s-au tradus insa in oferta si de aceea Cristi a ramas dezamagit.

- R: Roma s-a inteles la bani cu Real Madrid...
- B: Nu ne intereseaza Real, si nici Barcelona. si nu avem in plan vreo intilnire cu aceste doua cluburi, si nici cu alta echipa. Chivu nu intentioneaza sa plece in alta tara, pentru ca noi sintem putin tigani, insa ne simtim italieni.

- R: Atunci toate drumurile duc la Inter...
- B: Ori la Roma. Daca nu apare nimic concret, Chivu va fi pe 16 iulie in cantonament la Trigoria. El se afla la Bucuresti si asteptam faxul de convocare.

"Chivu la Inter"
Aseara, intr-un interviu acordat postului italian Sky, Ioan Becali a spus: "Pentru mine, cuvintul lui Moratii valoreaza cit un contract. Daca Roma va ajunge la un acord cu Inter, atunci Chivu va juca la Inter. In caz contrar, va ramine la Trigoria". Potrivit Gazzettei dello Sport, Roma si Inter vor relua azi negocierile, incercind sa finalizeze transferul. Desi surse din Spania sustin ca Becali ar urma sa vina la Madrid, agentul a afirmat: "Mijatovici m-a sunat ieri si i-am zis pentru ultima oara ca Real nu ne intereseaza". A dezvaluit insa ca Victor Becali se va intilni miine cu oficialii Romei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează