FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

VIDEO Eugen Neagoe, înaintea meciului Craiovei de la Sf. Gheorghe: „Ne așteaptă o deplasare complicată” + Ce a zis Alexandru Cîmpanu

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 15:23 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 16:36

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul CS Universității Craiova, a prefațat meciul pe care oltenii îl vor disputa la Sf. Gheorghe, contra lui Sepsi, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

  • Sepsi - CS Universitatea Craiova se joacă vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

Tehnicianul oltenilor a spus că Sepsi Sf. Gheorghe este o echipă greu de bătut acasă, agresivă, dar speră ca elevii săi să aducă toate cele 3 puncte în Bănie. 

VIDEO. Eugen Neagoe a prefațat duelul cu Sepsi: „Ne așteaptă o deplasare complicată, Sepsi este o echipă foarte bună”

„Chiar dacă venim după o victorie frumoasă, meritată, un joc foarte bun făcut de noi împotriva Rapidului. Ne va aștepta un meci dificil. Este o deplasare destul de complicată. 

Știm foarte bine echipa din Sf. Gheorghe. Este o echipă bună, cu jucători valoroși, care joacă și destul de agresiv acasă, dar sper eu că ne vom ridica la nivelul adversarului și îmi doresc să practicăm un fotbal bun, frumos și să luăm cele 3 puncte. Este foarte important pentru noi să continuăm evoluția foarte bună pe care am avut-o în play-off, chiar dacă am făcut un joc nereușit, prin prisma rezultatului la Constanța. 

Celelalte 3 partide au fost unele foarte bune: la București, cu FCSB, acasă, cu CFR Cluj, și cu Rapidul. Suntem o echipă bună și meritam să avem mai multe puncte în acest moment. Dar tabela a arătat alte rezultate, nu cele pe care ni le-am dorit, și aici mă refer la meciurile de la București, cu FCSB, și cel de acasă cu CFR Cluj. 

Băieții sunt conștienți de importanța jocului cu Sepsi. Am vorbit cu ei, le-am transmis asta. Dacă nu vom reuși să câștigăm la Sf. Gheorghe este păcat de munca și de efortul făcute contra celor de la Rapid. Dar sunt convins că băieții au înțeles mesajul meu și vom arăta foarte bine și vineri seară”, a declarat Eugen Neagoe, la conferința de presă premergătoare partidei. 

Alexandru Cîmpanu, înainte de Sepsi - CS Universitatea Craiova: „Trebuie să mergem montați și să venim acasă cu cele 3 puncte”

La conferința de presă a participat și Alexandru Cîmpanu (22 de ani), extrema dreaptă a oltenilor. 

VIDEO. Alexandru Cîmpanu, conferință de presă înaintea meciului cu Sepsi: „Trebuie să venim acasă cu toate cele 3 puncte” + De ce i se spune Marcel

„Cred că trebuie să fim conștienți de importanța jocului. Suntem conștienți că Sepsi este o echipă foarte puternică acasă. Trebuie să mergem montați și să venim acasă cu cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Cîmpanu. 

Întrebat dacă Craiova trebuie să-și ia o revanșă în fața lui Sepsi, pentru că ardelenii i-au eliminat anul trecut în semifinala Cupei în sezonul trecut, Cîmpanu a replicat: „Acolo mereu am avut niște meciuri foarte dificile. Nu avem de luat nicio revanșă, trebuie doar să câștigăm și să urcăm în clasament. Nu va fi un meci ușor. Fiecare din play-off este unul greu”. 

Chestionat în legătură cu porecla lui, „Marcel”, Cîmpanu a răspuns: „Mi se spune Marcel de când eram mic, fiindcă semănam foarte mult cu tata și apropiații, cunoscându-l foarte bine pe tata, mi-au zis așa în continuare”. 

Citește și: 

GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea» după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el

Trei fotbaliști își joacă viitorul la FCU Craiova, în ultimele etape din play-out » Care e situația lui Nicolo Napoli

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  20 Aprilie 2023, 16:59
Postat de garybusy pe 20 Aprilie 2023, 12:18

si Steaua din liga 1 are 100% sanse la titlu. dar repet,clona csu nu prinde nici macar ultimul loc de europa. asta este tot ce conteaza. hai cu desfiintarea. nu mai baga rotaru bani din vara.

Zero sanse pentru clona 10sb si mari sanse sa plece gigi dupa ce promoveaza Steaua. Foloseste cat mai poti expresia "steaua din liga 1" in curand Steaua o sa fie cu adevarat in liga :))))

garybusy
garybusy  •  20 Aprilie 2023, 12:18
Postat de eterrna.terrra.nova pe 19 Aprilie 2023, 18:40

Clona 10sb are zero sanse la titlu :)))))

si Steaua din liga 1 are 100% sanse la titlu. dar repet,clona csu nu prinde nici macar ultimul loc de europa. asta este tot ce conteaza. hai cu desfiintarea. nu mai baga rotaru bani din vara.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  20 Aprilie 2023, 01:04
Postat de k.u.b.a.. pe 19 Aprilie 2023, 20:36

Pai *** miliardarul virtual, CS Blue Lions Capital S A Mogosoaia este de fapt si de drept echipa/societatea pe care tu si inca o mana de papucari o sustineti. Este unica cl0na din fotbalul romanesc care din 2013 pana in 2016 nu a avut drept de participare in cupele europene!

Vad doar Universitatea si clonei ei "fcu 1948" de la ce vine u nu stiu, unirea? De la Universitatea nu are cum, justitia a.spus clar ca nu aveti voie sa folositi numele.sau stema :)) iar despre mana de papicari ... Este doar la meciurile voastre cu cateva sute de spectatori :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează