FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL Eugen Neagoe a fost demis de la CS Universitatea Craiova! Cine e favorit să-i ia locul

Eugen Neagoe, foto: GSP
Eugen Neagoe, foto: GSP

Articol de , , , - Publicat marti, 25 iulie 2023 12:43 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 13:42

Eugen Neagoe (55 de ani) a fost demis de la CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf (47) e marele favorit să-i ia locul. 

Așa cum scria Gazeta Sporturilor, Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a fost total nemulțumit de randamentul echipei sale sub comanda lui Eugen Neagoe. 

UPDATE 13:40 » Prima reacție a lui Eugen Neagoe

Tehnicianul de 55 de ani a reacționat în premieră și a explicat ce a discutat la ședința de azi cu finanțatorul Mihai Rotaru.

„„Nu există niciun motiv pentru decizia asta. Conducerea nu mi-a reproșat nimic, dar atunci când patronul îți spune că vrea o schimbare ce poți să mai faci sau să mai spui?! Am avut o discuție, am vorbit despre lucruri, despre ghinionul pe care l-am avut și ne-am despărțit amiabil”, a spus Neagoe pentru GSP.ro.

Citește AICI întreaga declarație a lui Eugen Neagoe

Eugen Neagoe a plecat de Universitatea Craiova 

În această dimineață, la sediul clubului a avut loc o ședință, care ar fi fost doar o formalitate. Iar conducerea oltenilor a decis să renunțe la Eugen Neagoe, deși Universitatea Craiova a luat 4 puncte în primele două etape, 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați. 

Eugen Neagoe a fost adus la CSU Craiova în ianuarie 2023 și a semnat un contract care mai era valabil până în 2024. Avea 21 de meciuri pe bancă. A câștigat 9 și a înregistrat câte 6 egaluri și 6 înfrângeri. Cu el, CSU Craiova a ratat calificarea în cupele europene pentru prima dată în 6 ani.

Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare!

 - comunicat CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf, marele favorit să-i ia locul lui Eugen Neagoe

În acest moment, în cărțile formației din Oltenia sunt două nume mari: Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică. 

Patronul Mihai Rotaru l-ar lua în calcul și pe Marius Șumudică, dar toți oamenii din jurul lui Rotaru insistă pentru Reghe. Argumentul principal e că Baiaram și Markovic au jucat cel mai bine cu el. I-au arătat patronului și date instat ca să ii argumenteze!

  • Laurențiu Reghecampf a fost demis și el în această vară de Neftchi Baku. A mai antrenat la Craiova între iulie 2021 și iunie 2022, are două titluri cu FCSB, în 2013 și 2014, dar și o Supercupă și Cupa Ligii.
  • Marius Șumudică e liber de contract după ce a fost demis de Al Raed. A câștigat titlul și Supercupa cu Astra, în 2016.

Pe cine vrei antrenor la Universitatea Craiova?

Laurențiu Reghecampf
Marius Șumudică
Altul

În ultimii 4 ani, Rotaru a demis de fiecare dată antrenorul în primele 10 etape ale sezonului. Recordul e al grecului Ouzounidis, care a părăsit formația după o singură etapă:

  • 19/20 - Corneliu Papură: demis după 8 etape;
  • 20/21 - Cristiano Bergodi: demis după 10 etape;
  • 21/22 - Marinos Ouzounidis: demis după prima etapă;
  • 22/23 - Laszlo Balint: demis după 4 etape;
  • 23/24 - Eugen Neagoe: demis după 2 etape. 

Citește și: 

„M-a speriat! Are 10 kilograme în plus” » Panduru nu l-a menajat pe atacantul lui CFR Cluj

FRF l-a prezentat pe Daniel Pancu ca selecționer la U21: „Clar, ăsta este obiectivul!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (93)
bozo76
bozo76  •  26 Iulie 2023, 00:24

Eugen bine ca ai marcat banu....

xipen
xipen  •  25 Iulie 2023, 20:33

Craiova n-are echipa de titlu. Nici titularii nici rezervele n-au valoare de titlu. Bancu, Capatana, Isfan, Danciu, Ivan sunt jucatori cu care nu poti castiga titlul. Ivan, n-are *** de oltean, este ***. Pe langa valoarea indoielnica, n-au atitudine de castigatori. Pregatirea fizica este inferioara altor echipe. Rotaru a adus un singur jucator cu care vrea sa faca ciorba reincalzita. Rotaru sa se priveasca in oglinda atunci cand cauta vinovati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Iulian1975
Iulian1975  •  25 Iulie 2023, 17:22

COMEDIA MAXIMA..CLONA UNEI MARI IUBIRI.SA VINA MARELE CARTU . BRIGADA DIVERSE IN OLTENIA

Vezi toate comentariile (93)
Comentează