FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - UTA 0-0

Eugen Neagoe, discurs furibund: „Mă mai face și mincinos. Nu îi e rușine?” » Pe cine a luat în colimator: „Jenant!”

Eugen Neagoe / Sursă foto: Arhivă GSP
Eugen Neagoe / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 18:22 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 22:21

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul Universității Cluj, a avut un „client” la finalul meciului cu UTA, încheiat 0-0: administratorul gazonului de pe Cluj Arena. Terenul s-a prezentat în condiții lamentabile, iar „Geană” nu s-a abținut. Și-a spus nemulțumirile public, agasat de condițiile îndurate astăzi de jucători. 

Gazonul de pe Cluj Arena s-a prezentat asemenea unei orezării în partida cu UTA. În mai multe rânduri, acțiunile celor două combatante s-au împotmolit din cauza suprafeței impracticabile de joc.

Neagoe a declarat după meci că reprezentantul firmei care se ocupă de mentenanța suprafeței de joc a aruncat vina în curtea lui „U”.

Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”
U CLUJ - UTA
Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”

Eugen Neagoe, discurs furibund: „Mă mai face și mincinos. Nu îi e rușine?”

A fost un teren de luptă, cum erau acum ceva timp luptele în noroi, așa s-a întâmplat acum. O rușine de gazon. Dacă am ajuns aproape în 2023 să aruncăm așa gazon tuns, luat din altă parte. Vrem să intrăm în Schengen... E rușinos, e jenant. Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine?

O minciună mai mare n-am auzit, mă mai face și mincinos. Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi. El mai și vorbește, vine cu trei poze, ce să-mi arate? Eu sunt la stadion în fiecare zi de la 08:30 și n-am văzut pe nimeni să facă ceva la terenul ăsta. Cred că e ceva unicat. Eu sunt pe terenul de fotbal de 45 de ani, am văzut stadioane, terenuri. 

Noi ne antrenăm în Babeș, dacă nu știa «my friend», băiatul ăsta. Dacă s-a mai întâmplat să vii pe gazon și să arunci pe teren [iarbă] să se vadă verde, înseamnă că-s eu nebun”, a „tunat” Eugen Neagoe, la microfonul Orange Sport. 

Eugen Neagoe, discurs furibund: „Mă mai face și mincinos. Nu îi e rușine?” » Pe cine a luat în colimator: „Jenant!”
Așa a arătat gazonul la U Cluj - UTA Arad

Întrebați-i pe cei de la Arad ce au văzut.!Și ei au probleme, dar măcar la ei nu se aruncă gazon, s-a aruncat gazon la 16 metri să se vadă frumos. Ne mai mirăm de ce nu suntem la Campionatul Mondial, la Campionatul European. Păi dacă facem lupte în noroi

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Cluj

U Cluj și UTA au remizat pe un gazon penibil

U Cluj și UTA au remizat astăzi, 0-0, în etapa 20 din Superliga.

Pe terenul de o stare deplorabilă de pe Cluj Arena, cele două echipe și-au creat ocazii de gol, dar nu au reușit să fructifice niciuna dintre ele.

UTA și U Cluj sunt în continuare vecine de clasament, pe două dintre ultimele 3 poziții. UTA are 18 puncte, ardelenii au unul în plus.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”

U Cluj - UTA Arad 0-0 » Ocazii, dar fără goluri pe terenul penibil de pe Cluj Arena

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Decembrie 2022, 10:37

UNtold trebuia sa il schimbeGAZONUL, dar banii au intrat in buzunarele celor care alunga echipa cate 4 etape din Cluj-Napoca in fiecare An pentru muzica in centru si pe acest gazon care ajunge noroi !UTA trebuia sa va dea punctele inapoi dar nu s-au tinut de RECIPROCITATE! Nu ii mai lasati pe altii sa va traga tzepe , le-a aratat ispas cum sa dea pasa in caz de urgente ...dar ei nu invata nimic.!au dat ei o pasa la Balan dar Balan nu e ALVAREZ.....pentru ca nu i se paseaza si el nu vine pana la mijlocul terenului ca Alvarez sa ia mingile ....el sta in OFSIDE aproape tot meciul...nici pasele bune ale colegilor nu il mai ajuta. Fernandez cand face un dribling ...nu mai stie unde e poarta .... Fulop e cu gandul la .....de ce nu a ajuns la CFR .....el acolo crede ca a semnat cand a auzit de Cluj si e cu gandul tot in GRuia cand ajunge mingea la el ...sa o dea...sa n-o dea in plasa , ......urmeaza retragerea . Chipciu ...sa curga banii ca doar are cine ii toca acasa ...sper sa nu se accidenteze daca forteaza prea tare . Simion e cu gandul la Becali. Cum sa nu iesi in discoteci la anturajul asta ??? Vai de Neagoe ...nu are pe cine tine in NOROI !!!! Haide U !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Decembrie 2022, 20:19
Postat de tarnaveanu pe 11 Decembrie 2022, 19:44

Stai liniștit domnule Neagoe, cei doi O SĂ, cele două calamități, una din Răchițele și cealaltă din Aghireș, tandemul de păcălici ai ecranului, Boc și Tișe, O SĂ schimbe gazonul (probabil de Paște, să sperăm că nu Paștele Cailor).

Gazonul trebuie să fie imepecabil numai când vine Untold-ul!:))

Lucianobv
Lucianobv  •  11 Decembrie 2022, 19:51

Trompetelor u cluj-sepsi 0-0???sunteți penibili

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close