FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CLUJ 0-0

Eugen Neagoe vorbește despre plecare după primul meci la U Cluj: „În acest caz, eu părăsesc corabia!”

Eugen Neagoe, antrenorul de la U Cluj, a spus după remiza cu FC Voluntari (0-0), primul lui meci pe banca „șepcilor roșii”, că va pleca dacă nu va prinde play-off-ul în sezonul următor. +20   FOTO
Eugen Neagoe, antrenorul de la U Cluj, a spus după remiza cu FC Voluntari (0-0), primul lui meci pe banca „șepcilor roșii”, că va pleca dacă nu va prinde play-off-ul în sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 21:44 / Actualizat vineri, 26 august 2022 21:48

Eugen Neagoe, antrenorul de la U Cluj, a spus după remiza cu FC Voluntari (0-0), primul lui meci pe banca „șepcilor roșii”, că va pleca dacă nu va prinde play-off-ul în sezonul următor.

„Cred eu că azi am făcut o primă repriză destul de bună, am controlat în multe momente jocul. Dacă eram puțin mai atenți, puteam marca. N-am avut multe ocazii, faze periculoase, dar, dacă eram atenți la ultima pasă, puteam să marcăm. Chiar dacă în repriza a doua am avut mai multe situații, puteam marca cel puțin 2-3 goluri. Vorbeam cu Chipciu, cu Ely, ambii puteau marca câte două goluri dacă erau mai inspirați în careul advers.

Am avut 15-20 de minute modeste în partea a doua, am început foarte slab, cei de la FC Voluntari ne-au presat, am făcut multe greșeli. Sunt mulțumit, per total, a fost un joc echilibrat, ne-am dorit să câștigăm jocul. N-am jucat exact ce mi-aș fi dorit totuși, n-aș mai vrea să avem aceleași emoții când e mingea la adversari”, a declarat Neagoe la Orange Sport.

Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”
FC Voluntari - U Cluj 0-0
Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”

Eugen Neagoe, după FC Voluntari - U Cluj 0-0: „Plec dacă nu duc echipa în play-off”

„Pot să promit că voi face tot ce depinde de mine ca această echipă să arate tot mai bine, să rămânem în prima ligă în acest sezon, iar anul viitor vom putea ajunge în play-off fără doar și poate. Dacă nu vom ajunge în play-off, eu părăsesc corabia!”, a mai spus „Geană”.

Vine bine acest punct pentru noi, am controlat jocul, dar n-am fructificat ocaziile puține pe care le-am avut. Voluntari e o echipă bună, a jucat anul trecut în play-off. Sperăm să câștigăm în meciurile următoare. E o luptă lungă, se vor înjumătăți și punctele. Noul antrenor nu poate schimba multe deodată, azi am ținut mai mult de minge și n-am mai făcut atât de mare efort 
Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj

8 debuturifără succes pe banca unor noi echipe a adunat Eugen Neagoe ca antrenor în Liga 1, având în palmares 5 remize și 3 înfrângeri

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - U Cluj 0-0

+16 FOTO

MM Stoica îl contrează pe Becali și atacă: „Dică l-a sacrificat pe Tavi Popescu”

Presa engleză se teme de FCSB: „Echipa românească are un important istoric european. A câștigat Cupa Campionilor în 1986 și a fost finalistă în 1989”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
Razvan
Razvan  •  27 August 2022, 14:05

Povesti aiurea cu play of, la anu si la multi ani, vei juca in B cu echipa asta urmatorul campionat, astia is angajatii lui boc nu fotbalisti profesionisti, ei sunt la ora de ed. fizica pe teren

dodo001
dodo001  •  27 August 2022, 07:52
Postat de marcelclujnapoca pe 26 August 2022, 23:31

Fără reciprocități...sau faceți 2-2, 3-3, 4-4 ca la nemți sa creșteți valoarea jucătorilor. Asta pentru toată Cooperativa - Nu suna pentru U Cluj. . Nu mai trageți peste poarta ori către aut. Jucați dintr-o atingere, ca și juniorii lui Hagi joacă 1-2 atingeri și din jucători de peste 30 de ani .... sare mingea ca din bolovani.- nu duc 3 pase consecutiv. Haide U !!!

Oricat de carcotas ai fi nu poti sa nu apreciezi ca U joaca foarte bine. E meritul lui Lincar. Crezi ca scoteau acele egaluri cu Fcsb sau CSU Craiova daca nu jucau cum trebuie? Trebuie omogenizare. Pe de alta parte convenabil pentru Geana sa zica ca pleaca peste un an si jumatate daca nu intra in Play Off! Eu zic sa mai astepte 4-5 meciuri la U si apoi cu declaratiile. Daca nu e Boc, atunci sunt patimasii suporteri care intra in vestiar peste echipa.

luker
luker  •  27 August 2022, 01:46

Bine ca ne spui ca ati dorit victoria. Aveam dubii - ai vrea tu sa apuci 2 sezoane la Cluj - saracie - nu te prinde returul. Esti vai de capul tau.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează