FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii vor fi furioși! Ce spunea Eugen Neagoe în iarnă despre Dinamo: „E un club oarecare”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 10:41

Eugen Neagoe (51 de ani) este, oficial, noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul care în sezonul trecut a pregătit-o pe Sepsi a semnat luni seara un contract cu roș-albii valabil pentru următoarele două sezoane. 

Deși s-a consacrat ca fotbalist la Craiova, Neagoe a jucat și la Dinamo, în sezonul 1997-1998. Atunci, fostul atacant a marcat un gol în 12 meciuri pentru „câini”, plecând însă la finalul sezonului la Extensiv Craiova. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în iarna lui 2019, Neagoe, un susținător declarat al Universității Craiova, a explicat de ce a mers să evolueze la Dinamo în 1997.

- Domnule Neagoe, ați trecut la Dinamo, ceea ce nu e tocmai firesc pentru un fotbalist crescut în Craiova. 
- Jucasem patru ani în străinătate și când am vrut să revin în România am avut doar oferta de la Dinamo. Nu era un moment bun al clubului, deși existau talente mari care ulterior au ajuns și în națională: Petre, Tararache, Contra, Ciobotariu, Prunea, Hîldan, Mihalcea, Marius Niculae, Florentin Petre, Daniel Rednic, Daniel Florea.

- Rezultatele erau slabe, chiar dacă numele pe care le-ați enumerat sună bine!
- Da, dar nu te lua după cum îți sună ție numele acum! Pe vremea aia erau mai toți foarte tineri, erau niște copii.

Același Eugen Neagoe recunoștea fără menajamente că, pentru el, „Dinamo reprezintă un club oarecare, echipa mea de suflet fiind Știința”. 

9 cluburia bifat Neagoe ca jucător: U Craiova, Farul, Vasas, Ferencvaros, Alki, Omonia, Dinamo, Veria, Extensiv

Eugen Neagoe nu este nici unul dintre preferații galeriei dinamoviste, relația dintre cele două tabere deteriorându-se  în perioada în care „Geană” era secundul stelistului Victor Pițurcă la prima reprezentativă. 

 Vezi și: EUGEN NEAGOE LA DINAMO // Claudiu Niculescu pune presiune: „Neagoe e capabil, dar depinde de buget”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dinamo100
dinamo100  •  04 Iunie 2019, 15:28

Din pacate am ajuns ca Dinamo sa fie intr-adevar un "club oarecare". Sa nu uitam si faptul ca Dinamo il plateste pe Neagoe mai putin decat il platea Sepsi. Asta spune destul de mult despre "standardul" de azi a lui Dinamo.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Iunie 2019, 13:24

spunea adevarul minamo a ajuns o echipa no name,nesemnificativa de 11 ani,a venit si el pt o chifla

babahuda
babahuda  •  04 Iunie 2019, 13:17

Neagoe e f bine primit la echipa ..pacat ca a venit in acest moment dupa un nume Mare al fotbalului Romnesc si un OM F IUBIT DE SUPORTERI ..daca Neagoe venea dupa stoican.teja,ciobi venea ca un mare Antrenor asa laurii care ii merita ca antrenor nu vor fi pusi pe crestet decat atiunaci cand va arata valoare si va lua Campionatul cu Dinamo si eu cred in Neagoe dar nu se poate lua seznul acesta sezonul viitor ..cel mai bun antrenor tanar al ligi 1 acum ..foarte bine ca a stat pe bnaca fscb-ului acum stie cum merg trebuirile acolo .are experiebnta .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează