FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 1-0

Bătut de Voluntari, Neagoe se plânge: „Am controlat tot jocul, au intrat de două ori în careul nostru”

FC Voluntari a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Eugen Neagoe (55 de ani) crede că formația lui ar fi meritat mai mult. +8   FOTO
FC Voluntari a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Eugen Neagoe (55 de ani) crede că formația lui ar fi meritat mai mult.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 20:22 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 20:22

FC Voluntari a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Eugen Neagoe (55 de ani) crede că formația lui ar fi meritat mai mult. 

Universitatea Craiova a rămas fără victorie pe teren străin în anul 2023, dar Eugen Neagoe crede că echipa lui s-a prezentat onorabil. 

Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”
CRITICI
Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”

Eugen Neagoe, după FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-0: „Am controlat meciul!”

„A fost un joc pe care l-am controlat. Din păcate, nu am fost atenți la o fază. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru. A fost un meci controlat, chiar dacă nu ne-am creat foarte multe ocazii. Nu am reacționat bine să o băgăm în poartă.

Au tras de timp, dar aici nu sunt ei de vină, ci domnul arbitru. E vina noastră, nu am știut să gestionăm corect. E păcat că am trecut pe lângă un meci în care ne-am pus mari speranțe.

Am forțat cu toți jucătorii ofensivi pe care i-am avut pe bancă, dar ne-a lipsit ultima fază, nu am avut inspirație. Sunt dezamăgit, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să ne odihnim pentru meciul de miercuri.

Vor conta punctele pierdute, dar acum ne gândim doar la următorul joc. Trebuie să ne revenim fizic și să câștigăm cu FC Argeș”, a spus Eugen Neagoe la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”

Revenire după 7 luni la FCSB » Surpriza pregătită de Pintilii în deplasarea cu FC Argeș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  27 Februarie 2023, 12:45
Postat de TIborSzoltan pe 26 Februarie 2023, 22:27

El conduce antrenamentele Stiintei! Napoli antreneaza o clona

Voi aveti doua clone, Stiinta nu mai exista de cand a fost dezafiliata abuziv de Mitica de la Liga, pentru ca Mititelu nu avrut sa faca sluj la FRF. Omul ala s-a batut si se bate cu sistemul iar voi aruncati in el cu noroi. Sa va fie rusine. Toti vreti "curatenie in fotbal" dar daca cineva va ameninta jucaria favorita, dati inapoi ca lasii.

doritor
doritor  •  27 Februarie 2023, 10:19

ai pe olteneste: bătu Sepsi, bătuRapid, bătu Farul, bătu FCSB ,va bate si CFR ghici cine sunt mocofanii play-off-ului?! Daca vor ramane acolo.

laur33
laur33  •  27 Februarie 2023, 09:16

Si cu FCSB a fost exact invers mai nea Neagoe.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close