FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul aflat pe lista lui Becali ironizează situația de la FCSB: „Cum să nu aibă tehnician? Gigi a fost mereu acolo și e cel mai de succes antrenor”

Gigi Becali // FOTO: Imago
Gigi Becali // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 13:49 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 20:51

Eugen Neagoe (53 de ani) este liber de contract după plecarea de la Astra și a vorbit despre lupta la titlu din sezonul viitor din Liga 1.

Antrenorul aflat pe lista lui Gigi Becali, înainte de a fi ales Dinu Todoran, a comentat situația de la FCSB și a ironizat implicarea lui Gigi Becali la echipă.

„Cum să nu aibă antrenor?! A avut întotdeauna. Gigi a fost mereu acolo, așa că nu s-a pus problema... Asta e realitate! E cel mai de succes antrenor. Are atâtea participări în Champions League și Europa League.

Acum, FCSB și Universitatea Craiova trebuie să se miște și să întărească pentru a se bate cu CFR Cluj, pentru a emite pretenții. Chiar dacă FCSB și Universitatea Craiova au jucători valoroși, întotdeauna este loc și de mai bine.

Dacă de la FCSB pleacă Tănase și va mai pleca cineva, va fi destul de greu să țină ritmul. Dar Gigi este imprevizibil. Are posibilități nelimitate, poate aduce jucători valoroși și poate forma o echipă foarte valoroasă. FCSB are tineri de real talent, Popescu, Coman, Moruțan sau Olaru”, a declarat Eugen Neagoe în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Eugen Neagoe: „Crețu e mijlocaș”

Neagoe a vorbit și despre mijlocașul Alexandru Crețu, adus de Becali în această vară pentru a evolua ca fundaș.

„Crețu e un jucător valoros. L-am antrenat la Poli Iași și l-am folosit ca mijlocaș și a dat un randament foarte bun. Dar Gigi Becali decide acolo și el știe de ce l-a transferat și ce plan are”, a mai spus Neagoe.

VIDEO Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, plan SF: „Vreau un miliard de euro! Nu-mi stă nimeni în cale”

Imagini de la primul antrenament condus de Dinu Todoran la FCSB: jucătorii proaspăt transferați, prezenți

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  13 Iunie 2021, 15:35

Dl. Nea Goe e doar invidios ca Becali fara licenta de antrenor are rezultate mai bune in fotbal ca antrenor decat el, a zis un adevar pana la urma chiar daca din invidie. :)). Sa vedem acum, cred ca si la pozitia jucatorului in teren, o sa-l "faca" pe NeaGoe,Becali il vede mai bun fundas decat mijlocas.........

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  13 Iunie 2021, 14:32

Articol cu ne-a gg, anumiti useri dadeau semne de nervozitate deja. Efect calmant pe loc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close