FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

VIDEO Neagoe deturnează atenția după eșecul cu FCSB » Scandal la interviuri: „Nici Băsescu n-a avut așa campanie. Dacă trebuie să facem circ, asta e”

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 00:58 / Actualizat luni, 01 mai 2023 02:02

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a fost extrem de furios în timpul interviurilor. 

CS Universitatea Craiova a beneficiat de două lovituri de la 11 metri, una irosită de Andrei Ivan. Cu toate astea, Eugen Neagoe consideră că Istvan Kovacs a dezavantajat formația lui și că Andrea Compagno ar fi trebuit eliminat în prima repriză.

Gică Popescu n-a avut milă de FCSB: „Cu tot respectul, dar jumătate din rezultat i se datorează lui”
CSU Craiova - FCSB 1-2
Gică Popescu n-a avut milă de FCSB: „Cu tot respectul, dar jumătate din rezultat i se datorează lui”

Neagoe a fost furios pe mediatizarea erorilor comise de „centralul” Horațiu Feșnic în Rapid - FCSB, scor 1-0, semnalate și comentate pe larg de foștii arbitri Adrian Porumboiu, Ion Crăciunescu sau Ioan Igna. 

Eugen Neagoe, furibund după eșecul cu FCSB: „Compagno trebuia eliminat! Trebuie să țipăm!”

„Compagno trebuia să vadă al doilea galben când se duce cu piciorul la nivelul pieptului. Ăsta este fotbalul, dacă trebuie să facem gură, să vorbim, să țipăm, să facem circ, asta este. 

Cu 30.000 de oameni în tribune și ați văzut foarte bine ce se întâmplă. Dacă FCSB rămâne în 10 oameni, era altceva... Compagno trebuia eliminat, e clar! Au jucat foarte dur, la fiecare fază au faultat și n-au fost avertizați.

Trebuia avertizat portarul lor din minutul 50. Se muta dintr-o parte în alta a careului. Ei au avut două goluri dintr-un șut, că primul a fost cu capul. Ăsta este fobalul.

Dacă mai scot două cuvinte, mă și suspendă. Ce am spus? S-a făcut o campanie la televizor de dimineața până seara. Pleca emisiunea cu acea fază, se termina tot cu ea”, a spus Eugen Neagoe la Prima Sport. 

  • Cartonașul primit de Andrea Compagno a venit în minutul 19, pentru o intrare periculoasă în duel cu Zajkov. Fundașul oltean a venit cu capul înainte, iar atacantul oaspeților l-a șters cu piciorul.
Neagoe deturnează atenția după eșecul cu FCSB » Scandal la interviuri: „Nici Băsescu n-a avut așa campanie. Dacă trebuie să facem circ, asta e”
FOTO: Captură @Orange Sport 1

Eugen Neagoe: „Nu sunt parașutat în fotbal”

Eugen Neagoe și-a continuat tirada.

„Cum să nu afecteze discuțiile? Jocul nu l-a afectat, că am dominat. Când se vorbește o săptămână doar despre asta... nici lui Băsescu nu i s-a făcut o așa campanie.

Cu tot respectul pentru Istvan Kovacs, e cel mai valoros arbitru, dar n-am vorbit doar de el. Tot ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare... Când fața lui Armaș era plină de sânge, n-a mai fost așa campanie!

Vreau și eu un arbitraj la fel de bun runda viitoare. Nu putem schimba nimic, suntem prea mici. Eu sunt prea mic, asta e realitatea. Și dacă vorbesc și țip? Nu rezolv nimic! Am jucat mulți ani fotbal, nu sunt parașutat pe terenul de fotbal, văd și eu anumite lucruri”, a încheiat Neagoe. 

Neagoe, contrazis de Gică Popescu

Nu sunt de acord cu Eugen, a beneficiat de două lovituri de la 11 metri în această seară. Pe unul l-a și fructificat... a avut și trei ocazii prin care se putea impune. Ce are de a face ce s-a discutat cu execuția lui Ivan? Să dai vina pe arbitraj? Nu cred că e o atitudine firească, dar așa e după meci, când pierzi
- Gică Popescu, la Prima Sport

VIDEO. Ivan s-a făcut de râs la cea mai încinsă fază din Universitatea Craiova - FCSB

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, reușită de „9” veritabil pentru 0-1 în Universitatea Craiova - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Mutu a analizat-o pe CFR și afirmă: „E favorita numărul 1 la titlu” + Cum crede că îl poate învinge pe Dan Petrescu

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
Hcm27
Hcm27  •  03 Mai 2023, 18:00
Postat de antipomanahagi pe 03 Mai 2023, 17:17

una peste alta=FCSB CAMPIOANA!!!!!!

Fă ca Hagi!Nu te grăbi!Sa dea Domnul, dar mai sunt meciuri dejucat!

antipomanahagi
antipomanahagi  •  03 Mai 2023, 17:18
Postat de atthur pe 01 Mai 2023, 23:29

Păi nu,dar totuși cât de penibil să fii să primești 2 DOUĂ!!! penalty-uri care, să fiu milos cu isvan,"au fost date foarte ușor "( să fiu corect : nu au fost) și tu să vii să vorbești de.....Edjouma??!!?? Și de Compagno??!!?? Da' când silva ăla i-a dat cu ambele coate-n cap la același Compagno nu s-a dat nici măcar fault,dar' mite cartonașul meritat???Asta penibilul de goe n-a văzut. Una peste alta,isvan din cloooj a "albitlat" pentru ci.fi.ri și rege,dar uite că Ivan a "rezolvat" cazul.Doamne ajută!!!...!!!

olteni prosti!!!!

antipomanahagi
antipomanahagi  •  03 Mai 2023, 17:17
Postat de Hcm27 pe 01 Mai 2023, 21:57

Prost ești!

una peste alta=FCSB CAMPIOANA!!!!!!

Vezi toate comentariile (113)
Comentează