FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - ASTRA 1-1

Eugen Neagoe, mai furios ca niciodată: „De aia dă Lokomotiv Tashkent cu noi de pământ! 50 de întreruperi, țurca! Arbitrul pierdea avionul spre Cluj”

Academica Clinceni și Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1. Eugen Neagoe (53 de ani) a fost extrem de nemulțumit de arbitraj și de atitudinea lui Horațiu Feșnic (31 de ani). +17   FOTO
Academica Clinceni și Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1. Eugen Neagoe (53 de ani) a fost extrem de nemulțumit de arbitraj și de atitudinea lui Horațiu Feșnic (31 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 20:17 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 20:28

Academica Clinceni și Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1. Eugen Neagoe (53 de ani) a fost extrem de nemulțumit de arbitraj și de atitudinea lui Horațiu Feșnic (31 de ani). 

„S-a jucat ţurca. Nu aţi văzut meciul? Ce să comentăm? Nu s-a jucat fotbal. Au fost 50 de faulturi şi ne-am aruncat pe jos la fiecare fază. Patriche stă în repriza a doua cinci minute pe jos şi noi dăm trei minute de prelungire. Ţurca, exact ţurca s-a jucat. 

Dar nu avem voie să vorbim, nu avem voie să zicem nimic, pentru că cine ştie cine se mai supără după aceea, ne suspendă, nu mai avem voie pe terenul de fotbal, trebuie să stăm doar în afara stadionului”, a răbufnit Eugen Neagoe, conform TV Telekom Sport. 

Eugen Neagoe îl critică pe Horațiu Feșnic

Eugen Neagoe a încercat să îi ceară explicații „centralului” Horațiu Feșnic, dar nu a primit răspunsurile dorite. 

„Era foarte grăbit, cred că pierdea avionul spre Cluj. Cred că m-am purtat civilizat. Singura greşeală a fost că am strigat Horaţiu, nu am strigat domnul Feşnic. Nu mi-a reproşat nimic, nici nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Dacă aşa merge în continuare, foarte bine, după aceea vine Lokomotiv Tashkent sau cine ne mai bate, dau cu noi de pământ de nu ne vedem. 

Vrem să jucăm fotbal, păcălim oamenii care se uită la televizor. Efectiv ne păcălim pe noi singuri, încercăm să facem ce? Acesta e fotbalul, 50 de întreruperi, ne aruncăm pe jos la fiecare fază, cerem fault în fiecare moment al jocului, cum bate vântul dăm fault”, a concluzionat antrenorul Astrei. 

VIDEO. Valerică Găman are altă nemulțumire, după Clinceni - Astra

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Au intrat suporterii pe stadion „pe fals”? Polemica născută după Clinceni - Astra 1-1: „Există un protocol care trebuie respectat”

Răspuns amuzant al lui Tamaș, când a fost întrebat de plecarea lui Pancu: „Poate ieșeam după meci” :D

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  28 Februarie 2021, 11:35

CAT DE PROSTI SUNT ROMANII ?!!! ADICA NU AI PUTUT DA DOUA GOLURI IN 90 DE MINUTE (???) DAR ACUZI ARBITRUL CA TI-A ,,FURAT,, DOUA MIN UTE DIN PRELUNGIRI ? VOI VA AUZITI CE DECLARATI ? CHIAR NU VA ESTE JENA ???!!! ARUNCATI INCOMPETENTA VOASTRA, A JUCATORILOR, IN CARCA ARBITRILOR ?! CHIAR NU VA ESTE RUSINE ???!!!

leu.mr
leu.mr  •  28 Februarie 2021, 10:12

O fi asa dar dupa min 60 a existat doar o echipa pe teren...si nu a fost Clinceniul

geogeo
geogeo  •  27 Februarie 2021, 23:01

Are dreptate 1000% Neagoe. Fesnic arbitreaza mai rau ca la baschet. Orice atingere, fault.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează