FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Eugen Neagoe: "Nu sîntem salvaţi de la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat că echipa sa nu este încă salvată de la retrogradare, pentru că formaţiile aflate pe locurile retrogradabile mai au speranţe să se menţină în primul eşalon.

”Încă nu suntem salvaţi de la retrogradare, se vede că şi rezultatele celorlalte echipe le dau încă speranţe. Nu ne-au interesat prea mult aceste rezultate şi am discutat şi cu jucătorii să nu ne intereseze foarte mult de ce fac celelalte echipe, ci să ne intereseze numai de situaţia noastră şi să ne gândim numai la jocul nostru. Avem cinci zile acum până la jocul cu Rapid şi sper să fim şi fizic mult mai bine decât la acest ultim meci cu Unirea. Şi cum am reuşit să câştigăm şi contra CFR-ului la Cluj sau la Dinamo, aşa putem să câştigăm şi în Giuleşti”, a declarat Neagoe.

Tehnicianul nu îi dă dreptate lui Dan Petrescu, care a afirmat după jocul cu Pandurii că echipa din Târgu Jiu este salvată, dar este de acord cu acesta că Pandurii practică un fotbal bun. "Nu cred că suntem încă salvaţi de la retrogradare chiar dacă Dan Petrecu a spus acest lucru. El poate spune acest lucru şi datorită jocului bun al nostru. Eu am mai spus că Pandurii, după jocul pe care îl arată, nu este o echipă care să retrogradeze. Jocul prestat de echipa noastră îmi da şi mie mari speranţe şi băieţii sunt foarte încrezători în potenţialul lor şi cred că vom putea să ne impunem în meciul de sâmbătă”, a spus antrenorul.

Eugen Neagoe a adăugat că ultimele şapte etape reprezintă cea mai bună perioadă din istoria clubului Pandurii. "Nu ne-am schimbat obiectivul după aceste şase victorii, obiectivul nostru este în continuare salvarea de la retrogradare. Nu suntem scăpaţi de griji şi trebuie să fim foarte atenţi sau chiar mai atenţi decât am fost până acum. Pentru că este un moment foarte bun, eu zic că e chiar cea mai bună perioadă din istoria clubului Pandurii Târgu Jiu şi ar fi păcat să nu mergem pe aceeaşi linie şi să nu continuăm pe acest drum pe care am plecat în urmă cu şapte etape", a menţionat Neagoe.

Partida Rapid-Pandurii va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I.

Sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  16 Aprilie 2008, 15:14

In ultimele 7 etape panduri a jucat cel mai frumos fotbal din romania nu isi merita locu

 •  16 Aprilie 2008, 13:28

Bravo Eugen... No Comment. Ai dat dovada de faptul ca esti un foarte bun antrenor, poate printre cei mai buni din Romania. Ne-ai aratat tuturor ca se poate face o treaba foarte buna prin munca si incredere. Sunt convins ca nu veti retorgrada, deoarece practicati un fotbal de calitate superioara. Imi dorec ca de la anul sa va bateti pentru locurile fruntase, asa cum Unirea Urziceni o face in prezent. Potential exista, asa ca nu va mai ramane decat demonstrati tuturor ca se poate. Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează