FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Neagoe după victoria din Covasna: „O victorie meritată” + „Acum jucătorii trebuie să fie apți, duminică e botezul fiicei lui Andrei Ivan” :D

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat victoria obținută de olteni pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. +17   FOTO
Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat victoria obținută de olteni pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii.

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 22:38 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 16:21

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat victoria obținută de olteni pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul grupării din Bănie a spus că elevii lui au avut o prestație foarte bună împotriva covăsnenilor, dar și-ar fi dorit să nu primească un gol în ultimele minute ale jocului. 

Gigi Becali, devastator la adresa lui Iordănescu și Lăcătuș: „Dacă ești găinar cu viclenii și ascunzișuri, spune așa! Ei știu cum am luat Steaua”
FCSB
Gigi Becali, devastator la adresa lui Iordănescu și Lăcătuș: „Dacă ești găinar cu viclenii și ascunzișuri, spune așa! Ei știu cum am luat Steaua”

Eugen Neagoe, după Sepsi - CS Universitatea Craiova: „Cred că este o victorie meritată”

„Cred că este o victorie meritată. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea pe care au avut-o. Au interpretat acest joc foarte bine. Le-am spus că nu vreau să riscăm în prima repriză foarte mult.

 În repriza a doua am încercat să schimbăm, să-i surprindem pe adversarii noștri. Am vrut să facem pressing, să-i facem să nu iasă din careul lor. 

Elvir Koljic și Baiaram au făcut acest lucru foarte bine. I-am schimbat pentru că făcuseră un efort foarte mare. 

S-a dovedit că jucătorii care intră pe parcursul jocului sunt valoroși și trebuie să facă întotdeauna diferența. Au făcut-o etapa trecută, dar și în seara aceasta. 

Nu mi-aș fi dorit să primim acel gol în finalul meciului, dar ăsta este fotbalul. Nu am fost atenți, trebuia să blocăm mai rapid acolo, să nu mai avem emoții la final. 

Aș vrea să le mulțumesc suporterilor, atât celor ai lui Sepsi, cât și celor ai Universității Craiova. 

Se știe că Universitatea Craiova are foarte mulți suporteri”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei din Covasna. 

Eugen Neagoe: „Îi felicit pe Roguljic și Markovic, au intrat cu o atitudine foarte bună”

„Îi felicit pe Roguljic și Markovic, au intrat cu o atitudine foarte bună. Este o victorie importantă, una frumoasă. Vom merge și vom petrece noaptea împreună în cantonament la Craiova și duminică vor avea liber. Este botezul fiicei lui Andrei Ivan și nunta și trebuie să fie apți, sper să se simtă bine. 

Ne gândim la următorul joc, cel cu FCSB. Nu am pierdut în acest campionat contra lor și nu vreau să pierdem. Sper să fie stadionul plin, 30.000 de oameni în tribune, pentru că oamenii așteaptă atitudine din partea noastră, agresivitate și dorința de a câștiga”, a concluzionat Eugen Neagoe. 

Citește și: 

A luat ROȘU direct și ratează derby-urile cu FCSB și CFR Cluj: „E doar vina mea, un cartonaș stupid!”

Becali a dezvăluit numele noului șef din vestiarul FCSB: „E peste Pintilii, asta vă zic 100%”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  22 Aprilie 2023, 13:28

Acolo sunt buni jucatorii de fotbal autohtoni la nunti si botezuri. Joaca de numai pe manele si alte turcisme! Prapad va fi cand incep tururile preliminare conference. :-((

oase92
oase92  •  22 Aprilie 2023, 12:19
Postat de and_alx pe 22 Aprilie 2023, 11:22

Totusi Cretu a luat cartonas rosu, pe cand Edjouma ...

Nu se pune problema cartonașului, în cazul Edjouma care, evident, trebuia să fie roșu, eu am comentat doar caracterizările făcute de Dl.Neagoe la adresa lui Edjouma și a atacului acestuia (”criminal”). Păi, despre atacul lui Crețu, nicio caracterizare, nimic? Eu cred că nu a văzut atacul, fie era cu spatele, fie n-a avut binoclul la el că altfel, ar fi explodat de indignare.

and_alx
and_alx  •  22 Aprilie 2023, 11:22
Postat de oase92 pe 22 Aprilie 2023, 10:28

Cum, D-le Neagoe, nimic despre Crețu și atacul său elegant pentru care a luat roșu? Păi, când Edjouma a făcut un atac cvasisimilar (nesancționat corespunzător, e drept), ai făcut spume, cu tot felul de epitete la adresa fecesebistului, deplângând ”desfigurarea firavului Armaș, pe care nu l-au mai recunoscut copiii acasă”. Și acum, nimic? Cum caracterizezi atacul lui Crețu? Ah, dar am uitat, când e vorba de greșelile jucătorilor tăi, nu ai binoclul la tine. Altfel, un monstru de obiectivitate și clarviziune.

Totusi Cretu a luat cartonas rosu, pe cand Edjouma ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează