FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe, înaintea derby-urilor cu CFR Cluj: „Nici teamă, nici insomnii” + Cine câștigă titlul dintre CFR și FCSB

Eugen Neagoe, Foto: Imago Images
Eugen Neagoe, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2022 13:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 15:28

Eugen Negoe, 55 de ani, a preluat-o pe U Cluj și a reușit să redreseze echipa, însă încă e greu ca „Șepcile roșii” să iasă din zona roșie a clasamentului. 

„Geană” vorbește cumpătat, fără exaltare, în preajma duelurilor de foc cu CFR Cluj, două în trei zile, cu FCSB și cu CSU Craiova.

- Domnule Neagoe, ce așteptări aveți înaintea „dublei” cu CFR Cluj?
- Aceste jocuri sunt frumoase. Ca de obicei, primul meci e cel mai important. Știu care e rivalitatea noastră cu CFR Cluj, știu ce-și doresc suporterii noștri, voi face tot ceea ce depinde de mine ca U Cluj să fie pregătită.

- Cu fanii ați dialogat?
- Suporterii noștri sunt și foarte pretențioși, nu doar foarte mulți. Ca și mine, își doresc victoria. Meciurile cu CFR Cluj sunt ceva aparte pentru ei, așteptate de mai multă vreme. CFR Cluj e cea mai puternică echipă din campionat. Oamenii m-au oprit, îmi vorbesc de derby-urile locale. Eu mizez pe 25.000 de oameni la partidele cu CFR Cluj. Cred că va fi plin stadionul.

Dragomir, după UTA - FCSB: „Arbitrii se cred Dumnezeu pe pământ. Cojocaru a fost mai nervos cu nervii decât jucătorii” + „Steaua e o echipă slabă”
UTA - FCSB 2-2
Dragomir, după UTA - FCSB: „Arbitrii se cred Dumnezeu pe pământ. Cojocaru a fost mai nervos cu nervii decât jucătorii” + „Steaua e o echipă slabă”

Eugen Neagoe: „Teamă nu mi-a fost niciodată la fotbal. Insomnii, deloc”

- Apoi vine partida cu FCSB.
- Foarte frumos. Sper să fie și cu succes!

- Aveți insomnii sau sunteți optimist?
- Teamă nu mi-a fost niciodată la fotbal. Insomnii, deloc! Am experiență mare și ca antrenor, de prima ligă, n-am nicio frică, de nimeni, de niciun adversar. Mă odihnesc foarte bine. Sunt concentrat pe munca de zi cu zi, vreau ca pregătirea să decurgă bine.

- Pe jucători cum îi simțiți?
- Atmosfera e OK, bună, jucătorii sunt receptivi la orice antrenament. După acestea, au și ei momente de relaxare, asta dacă auziți muzica din vestiar.

- Are dreptate Dan Petrescu când spune că rezultatele lui și ale CFR-ului sunt minimalizate în favoarea unei echipe din campionat care pierde cu 0-5? Făcea referire la FCSB, veți juca împotriva ambelor.
- Eu respect ambele echipe, ca pe oricare adversar. Dan Petrescu are și el dreptatea lui, a fost criticat mereu, deși a avut rezultate. Este un antrenor ce a pus mare preț pe rezultat, dar i-a și ieșit! Probabil, are și el dreptatea lui.

Eugen Neagoe: „Tot CFR Cluj campioană”

- Pe cine vedeți favorită la titlu?
- CFR Cluj. Evident. Are și restanțele. Farul se va bate sus, probabil, va intra în cupele europene, dar CFR are experiență, va câștiga.

- FCSB?
- Tineri valoroși, dar multe puncte de recuperat.

- O vedeți ratând play-off-ul?
- Nu. O să-l prindă.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Tamaș a fost prezent la antrenamentele altei echipei din România. Când poate semna

„Voi l-ați făcut să sufere!” » Omul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB iese la atac

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  21 Octombrie 2022, 10:57

Asa-i cum zici tu.

paolo11
paolo11  •  21 Octombrie 2022, 05:44
Postat de mafa pe 20 Octombrie 2022, 14:10

Rapidul scos din carti !!....las ca-i bine sa ne subestimeze toata lumea , inclusiv gazetari de perete.

Nu va subestimează, mai degrabă nu va baga în seama...

Razvan
Razvan  •  20 Octombrie 2022, 15:06

Ce derby.? U, are aparare de div C, sa vazut la farul, figuranti, daca nu aduc jucatori iara ajung in B, cfr joaca inervant dar mai si castiga, cupa nu i interesanta nici pentru una din ele

Vezi toate comentariile (5)
Comentează