FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Eugen Trică a lăsat în afara lotului 2 fotbaliști importanți, pentru derby-ul suferinței cu Dinamo

Eugen Trică a lăsat în afara lotului doi jucători importanți pentru derby-ul suferinței cu Dinamo
Eugen Trică a lăsat în afara lotului doi jucători importanți pentru derby-ul suferinței cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 13:11 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 13:55

Antrenorul lui FCU Craiova, Eugen Trică, a lăsat în afara lotului doi jucători importanți pentru derby-ul suferinței cu Dinamo. 

Este vorba despre Vlad Achim și Bradley Diallo, asta deși președintele nou-promovatei, Marcel Pușcaș, anunța zilele trecute, la GSP Live, că pentru prima dată tot lotul este apt din punct de vedere medical.

Dumitru Dragomir anunță următorul selecționer al României: „Federația l-a ales”
SELECȚIONER
Dumitru Dragomir anunță următorul selecționer al României: „Federația l-a ales”

Eugen Trică îi are în lot pe cei 3 belgieni aduși de Rednic la FCU Craiova 

Fundașul central francez Bradley Diallo s-a antrenat normal toată săptămâna, după accidentarea suferită la începutul lunii, în partida cu Rapid (0-0).

Din lotul Craiovei fac parte toți cei trei fotbaliști belgeni transferați de Adrian Mititelu la recomandarea lui Mircea Rednic: Huyghebaert, Van Durmen și Marquet.

Eugen Trică vs Mircea Rednic, al doilea duel

  • Dinamo – FCU Craiova va fi azi, de la ora 20:30, liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Este al doilea duel Eugen Trică - Mircea Rednic. Primul a avut loc în 22 martie 2015, cu Trică pe celor de la CFR Cluj și Rednic la Petrolul. "Puriul" a avut câștig de cauză, găzarii au învins cu 1-0, printr-un gol marcat de Teixeira (44).

Trică anticipează o confruntare de luptă. „Se anunță o partidă dificilă, atât pentru noi, cât și pentru ei. Știți foarte bine că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Important pentru noi e să ne facem jocul și să întoarcem de la București cu cele 3 puncte.

Așa cum noi ne dorim să câștigăm, și ei vor să obțină cele 3 puncte pentru a ieși din criză. Dinamo a fost și va rămâne o echipă periculoasă. Am urmărit-o cu Voluntari, cred că a făcut o partidă foarte bună. Are jucători interesanți.

M-am uitat pe formație și am văzut că mereu e schimbă. Dinamo e în căutări și schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu e o formație stabilă. Asta îmi dă de gândit. Ar putea apărea jucători interesanți, pentru că are în componență fotbaliști de calitate.

Gândul nostru e să mergem la București și să câștigăm cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Echipa s-a pregătit bine", a spus antrenorul într-un interviu pentru site-ul clubului, înainte de plecarea spre București.

Mircea Rednic: „Pentru mine echipa lui Mititelu este adevărata Craiova"

În replică, Mircea Rednic a declarat: „E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe ... plus rivalitatea dintre cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine. Pentru mine este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. 

Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova. Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi", a declarat Rednic.

Dinamo nu va conta pentru meciul cu FCU Craiova pe Steliano Filip, exclus din lot de Rednic, pe Espinosa și Carp, nerefăcuți după problemele medicale acuzate.

Citește și: 

Adrian Mutu, dezvăluiri despre relația cu familia Mititelu, la FCU Craiova: „Juniorul a intrat în vestiar. Seniorul sugerează inteligent chestii tactice”

Detaliul remarcat de Trică la Dinamo, înaintea meciului direct: „Asta îmi dă de gândit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  26 Noiembrie 2021, 22:36

Pe achim de ce l-au transferat? Cand a jucat la noi, a fost praf si pulbere!

1250984458283448
Catalin Amariei  •  26 Noiembrie 2021, 16:16

La ce echipa joaca cei pe care i-ai enumerat ça nu-i vad nici in lotul largit al lui Dinamo nici in cel al Universitatii Craiova....?????... Te rog sa lamuresti oamenii cand spui ceva

kuba
kuba  •  26 Noiembrie 2021, 15:35

Trebuia lăsați Dragoș Albu, Negru și Balan

Vezi toate comentariile (3)
Comentează