FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIIOVA

Eugen Trică, relație zbuciumată cu Mititelu: 6 momente controversate » Mesajul transmis de patron din închisoare

Articol de , - Publicat luni, 13 decembrie 2021 09:54 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 10:09

FCU Craiova schimbă antrenorii ca pe șosete: 3 în 19 etape! După Adrian Mutu și Flavius Stoican, sâmbătă a fost demis și Eugen Trică. Pe lista scurtă a patronului Adrian Mititelu sunt Andrei Prepeliță, Edi Iordănescu și Eugen Neagoe.

Patronul Adrian Mititelu (53 de ani), aflat după gratii, l-a demis încă o dată fără remușcări pe Eugen Trică (45 de ani). „Jose”, numit pe 9 noiembrie, a rezistat doar patru meciuri pe banca formației pe care el o promovase în Liga 1.

Trică, prima reacție după ruptura de FCU Craiova: „Să vă spun de ce nu sunt supărat”
FCU Craiova
Trică, prima reacție după ruptura de FCU Craiova: „Să vă spun de ce nu sunt supărat”

Din informațiile GSP, Adrian Mititelu a renunțat la Trică, după ce mai mulți jucători s-au plâns conducerii că nu mai vor să lucreze cu el, nemulțumiți de antrenamente și de criticile tehnicianului de după meciuri. 

Patronul și-a pierdut definitiv încrederea în antrenor după eșecul cu Clinceni și a transmis din închisoare. „Echipa nu joacă nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morți pe teren, nu se mai poate așa!”.

Eugent Trică - Adrian Mititelu, o relație zbuciumată

Antrenorul de 45 de ani a colaborat pentru prima oară cu Adrian Mititelu la U Craiova în sezonul 2009-2010, când Eugen a jucat 16 meciuri pentru clubul intrat în faliment în 2014. Trică a fost atunci și antrenor o etapă, dar a fost demis după o altercație cu patronul craiovean.

Trică ia lovit mașina lui Mititelu, i-a spart un far, o oglindă și parbrizul mașinii, alegându-se cu dosar penal pentru distrugere. A urmat apoi un șir de angajări și demiteri, după ce Mititelu a reînființat un nou club,

  • iunie 2019: a fost numit antrenor principal pe când formația olteană era în Liga a 3-a. A reușit să o califice în 16-imile de finală ale Cupei României și să o promoveze în Liga a 2-a 
  • august 2020: a fost demis cu 5 zile înainte de startul sezonului, după un conflict cu Mititelu, și a depus memoriu împotriva clubului, solicitând suma de 51.129 de euro. 
  • martie 2021: a redevenit antrenor principal și și-a retras memoriul de la comisii. A reușit să promoveze echipa în Liga 1, de pe locul 1. 
  • mai 2021: a fost demis din nou, imediat după promovare. „Nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori”, a spus “Jose” atunci. 
  • noiembrie 2021: și-a încălcat promisiunea și a semnat iar cu clubul lui Mititelu. 
  • decembrie 2021: a fost demis după ce a adunat doar un punct în 4 etape.

VIDEO Narcis Drejan, despre Adrian Mititelu Jr: „Îl cunosc de 21 de ani, nu s-a schimbat cu nimic. Este la fel de instabil!”

Citește și: 

FCU Craiova îl așteaptă pe Mutu! Cine va conduce echipa până la pauza de iarnă + vin 5 jucători

Mititelu Jr. a intrat în direct și a distrus un jucător: „Am pierdut 10 puncte din cauza lui!” » A anunțat cine preia echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
wrx.
wrx.  •  13 Decembrie 2021, 12:47
Postat de ucv1948 pe 13 Decembrie 2021, 11:31

Hai mei Trica , mai ai putin si il ajungi pe Napoli . Tine-o tot asa

La egalat pe Papura? Sau pe Bon fiscal ala?

ucv1948
ucv1948  •  13 Decembrie 2021, 11:31

Hai mei Trica , mai ai putin si il ajungi pe Napoli . Tine-o tot asa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează