FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ 2-1

Eugen Trică: "Dacă Alexa dădea gol era rău şi pentru el şi pentru mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2008 00:00

Decarul lui CFR Cluj vorbeşte despre faza petrecută în minutul 54 al partidei de la Timişoara, în care Dan Alexa a încercat să îl surprindă pe Stăncioiu cu un lob de la peste 40 de metri, deşi trebuia să le returneze mingea feroviarilor.

"Ieşea scandal mare dacă Alexa dădea gol. Era rău şi pentru el, şi pentru mine. :) Nu am vorbit cu el decît înainte de meci. După fluierul final nu am mai discutat. Vă daţi seama ce s-ar fi întîmplat dacă era gol?

Am jucat bine dar am pierdut pe două faze fixe. Atmosfera la Cluj este la fel ca pînă acum, adică foarte bună!" a spus Trică pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
 •  03 Noiembrie 2008, 21:16

ce vrea oltenu ala de trica si ce daca a dat alexa la poarta bine a facut ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti .sia luat si ala nevasta frumoasa cica ,pai la valoarea lui sia luat morsa linga el sa-si faca pat la dormitor la comanda.toti il critica pe alexa ,in etapa trecuta la dinamo si steaua cred aceeasi faza similara sa intimplat dar nimeni nu zice nimic.sau daca facea marele radoi asa ceva,toata presa zicea ca ii ceva normal,si daca dadea gol ii crestea cota la vinzare .

 •  28 Octombrie 2008, 22:02

lasa mai ''adevaru in fata'' ca sti tu fotbal...esti praf...

 •  28 Octombrie 2008, 21:30

atata scandal....nu este prima data...imbecilul de mutu nu a facut la fel intr-un steaua-dinamo? alienati mintali lipsiti de bun simt.....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează