FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Eugen Trică e istorie la FC U Craiova! Antrenorul care a adus promovarea în Liga 1 a fost DEMIS + alți 8 jucători sunt OUT

FOTO Elena Driu +41   FOTO
FOTO Elena Driu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 13:43 / Actualizat luni, 24 mai 2021 14:03

Eugen Trică (44 de ani), antrenorul care a promovat-o pe FC U Craiova 1948 în prima ligă, nu va mai continua în Bănie și din sezonul viitor. 

Contractul lui Trică expiră la finalul acestui sezon, iar conducerea a ales să nu-i prelungească înțelegerea celui supranumit „Jose”. Nu doar Eugen Trică părăsește corabia lui Mititelu junior, ci și tot staff-ul acestuia.

FC U Craiova 1948 anunță despărțirea de Trică și de alți 8 jucători

În ciuda parcursului foarte bun din „B”, conducerea nu l-a considerat pe fostul mijlocaș îndeajuns de bun pentru eșalonul de elită.

Pe lângă Trică, mai multor jucători ai alb-albaștrilor le-au fost reziliate contractele. Aceștia au evoluat puțin sau deloc pe durata actualei stagiuni și nu au fost incluși în calculele pentru lotul de Liga 1. 

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, se arată în comunicatul emis în urmă cu scurt timp de alb-albaștri. 

Eugen Trică e istorie la FC U Craiova! Antrenorul care a adus promovarea în Liga 1 a fost DEMIS + alți 8 jucători sunt OUT
Eugen Trică, foto: Cătălin Ciupureanu / sportpictures.eu

Gazeta a avut dreptate: plecarea lui Trică, anticipată în urmă cu o săptămânâ

Gazeta Sporturilor a anticipat încă din urmă cu o săptămână înlocuirea lui Trică, deși clubul a dezmințit vehement informația la acel moment.

Din informațiile GSP.ro, conducerea nu crede că Trică ar fi un antrenor îndeajuns de bun și pentru „A”, de aceea caută un „principal” cu experiență mai multă și cu anvergura necesară primului eșalon. 

Adrian Mititelu junior și colaboratorii lui din club au contactat deja mai mulți tehnicieni, cărora le-au oferit postul lăsat vacant în urma destituirii lui Trică. 

Buget-record și achiziții importante pentru FC U Craiova 1948

Indiferent de numele viitorului antrenor, FC U Craiova 1948 va schimba și lotul în următoarele două luni, ca să-și alcătuiască o formulă cu care să se descurce în prima ligă.

 Bugetul va permite efectuarea unor transferuri importante. Surse din club povestesc că familia Mititelu a realizat recent o afacere din care a obținut 70-80 de milioane de euro. 

Motivat de competiția cu rivala locală CS Universitatea, Mititelu e dispus să riște bani mulți încă din primul sezon de „A” doar ca să-l învingă pe Rotaru, adversarul lui principal, pe care l-a acuzat des că i-a furat rolul de patron al echipei orașului.

VIDEO FC U Craiova 1948 este noua campioană a ligii secunde. Jucătorii au primit trofeul pe "Ion Oblemenco"

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

FC U Craiova 1948 a ridicat trofeul ligii secunde! Fanii, show în fața arenei „Ion Oblemenco”

Adrian Mititelu jr., despre posibilitatea schimbării lui Trică: „Ne vom pune la masa negocierilor. Asta vrem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
lionforever
lionforever  •  25 Mai 2021, 08:00
Postat de george_br pe 24 Mai 2021, 15:54

Vezi ca ai gresit frecventa, ***! Nu esti pe subiect... Mai incearca, fii mai atent!

Nu infierai tu cu mânie proletara când au scris ăștia acum câteva zile despre chestia asta? Lasă glumitele cu frecventa și uită-te în oglindă și dacă nu îți dai seama cât ești de prost gândește-te ca asta e doar începutul dezastrului făcut de "micuțul tatoat"

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  24 Mai 2021, 19:36

Eu sunt langa echipa asta de vreo 60 de ani, de cand ma ducea tata de mana sa-l vad pe Pain, Bâsca, Tetea si altii. In multe situatii n-am reusit sa o inteleg, dar am ramas aproape. Si mie mi se pare ca Trica nu este cel mai potrivit antrenor pentru prima liga, dar incep sa cred ca palaria este mult mai mare in primul rand pentru Mititelu junior. Lui Trica i se putea oferi manageriatul Academiei sau un alt post important. Daca pleaca Trica, de ce nu pleaca si Bornescu? Se prefigureaza un cuplu Mutu-Bornescu pus pe vanzari de meciuri? Daca este atat de fraier, Mititelu isi merita soarta. Va arunca toti banii in vant in 2 ani de zile. Daca este fermecat de Fabbrini, m-am lamurit. Sa le dea Domnul noroc, au multa nevoie

dansy
dansy  •  24 Mai 2021, 19:34
Postat de ucv1948 pe 24 Mai 2021, 17:20

Si circul a inceput :))))

Stai sa vezi mai departe!Asta este doar preludiu!O sa înceapă și circul cu arbitri ,CCA și FRF.Abia aștept finalul!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează