FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Eugen Trică la prima apariție după demiterea de la FCU Craiova: „Dacă Mititelu nu aducea 15 jucători străini poate era aproape de play-off”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 10:02 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 12:49

Eugen Trică, fostul antrenor al celor de la FCU Craiova, este invitatul din această seară al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, ultima din 2021.

Dezvăluiri de culise și momente neștiute legate de ruptura de familia Adrian Mititelu, povești și întâmplări din experiențele anterioare de la Craiova, dar și un moment de sinceritate atunci când este întrebat „Care este adevărata Universitatea Craiova?”.

Trică povestește discuțiile pe care le avea cu Gigi Becali, se implică în scandalul CSA Steaua vs FCSB și îi transmite un mesaj lui Mirel Rădoi.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. 

Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează