FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

Eugen Trică nu cîştigă, dar îşi avertizează elevii: "Nu mai accept nici un rezultat de egalitate"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 19:40

CFR Cluj a plecat cu un punct de pe terenul lui Gaz Metan, scor 0-0, asta după ce Tahar a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 60.
Eugen Trică, tehnicianul clujenilor, spune că nu se mai gîndeşte să piardă puncte de acum încolo.

"Obiectivul nostru este să strîngem cît mai multe puncte, după aceea mai vedem. Din acest moment nu mai accept nici un rezultat de egalitate, nu mai zic de înfrîngere.

Jocul a fost unul bun, dinamic. Este un rezultat echitabil. Nu comentez arbitrajul. Au jucat foarte bine Petrucci şi Dore. Ultimul a intrat perfect în ultimele 30 de minute. A avut ocazii. Sper să marcheze cu Petrolul. Începînd de azi, am mai multe soluţii pentru a construi un prim 11 bun.

Petrolul are o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Am fost motivaţi astăzi şi vom fi la fel de motivaţi şi în meciul cu Petrolul", a spus Trică la Look tv.

Ultimul meci oficial pe care CFR l-a cîştigat a fost pe 2 decembrie 2014, cînd clujenii învingeau cu 4-3 CS Mioveni în Cupa României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
cocytyc
cocytyc  •  20 Martie 2015, 10:00

Gata,nu mai accept sa fiu prost ,de maine imi trasez sarcina sa fiu destept ,capito mai mascaltone..Auzii ba frate de maine gata ,da zio mai incet ca de, ne aude muica si o finteles ca o sudui.

zanna.bianca
zanna.bianca  •  20 Martie 2015, 02:56
Postat de zanna.bianca pe 20 Martie 2015, 02:55

,,Nu mai accept nici un rezultat de egalitate"(dar infrangerile?) trica, mare antrenor, mare! cand auzi ce-i debitaeaza neuronul sta soarele in loc(azi e eclipsa ,apropo!)

*debiteaza

zanna.bianca
zanna.bianca  •  20 Martie 2015, 02:55

,,Nu mai accept nici un rezultat de egalitate"(dar infrangerile?) trica, mare antrenor, mare! cand auzi ce-i debitaeaza neuronul sta soarele in loc(azi e eclipsa ,apropo!)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează