FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-0

Eugen Trică: "Steaua nu merita nici măcar un egal!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 22:43

Steaua a cîştigat greu meciul cu CFR Cluj, 1-0, iar antrenorul clujenilor, Eugen Trică, spune că steliştii nu meritau victoria.

"Părerea mea este că Steaua nu trebuie să cîştige. Steaua nu merita nici măcar un egal. Am controlat meciul de la un cap la altul şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi determinare.

Putem pune probleme oricărei echipe din Liga 1. Sîntem dezamăgiţi, pentru că puteam obţine mai mult. Le-am zis jucătorilor că trebuie să marcheze la ocaziile pe care le avem, pentru că altfel ne va fi greu. Am avut şapte-opt ocazii clare de a marca.

Dacă am fi cîştigat, plus punctele pe care le vom recupera, eram la şase puncte de Steaua şi aveam şanse la titlu. Eu sînt convins că vom primi punctele înapoi în următoarea săptămînă.

Probabil că la acest meci trebuia un arbitru mai cu experienţă. Bourceanu avea un cartonaş galben şi a mai făcut două trei faulturi.", a spus Trică la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
cornelflore
cornelflore  •  09 Martie 2015, 17:02

TRICA FURAT CHIVULETE CA IN CODRU ,ACEST ARBITRU A ARATAT ADEVARATA FATA ,SEAMNA CU TATAL SAU LA HOTIE ???????AM VAZUT SI PE FRATELE SAU COMANESCU ESTE LA FEL ? ?????TREBATI PE DIACONU DE CE I-A ADUS IN LIGA1 ?????ALO BURLEANU AVEM PARLAMENTARI HOTII N-AI ADUS SITU ARBITRI HOTII ...PLEACA PE UNDE AI VENIT CU IORGULESCU CU TOT ...

englezu
englezu  •  09 Martie 2015, 11:54

Cred ca este primul meci din campionat in care Steaua a fost dominata din toate punctele de vedere, iar CFR-ul merita sa castige ! Dar asa este in fotbal : nu intotdeauna cei mai buni in ziua respectiva castiga ! Si Trica stie bine acest lucru. P.S. Fudasul dreapta a fost "varza" maestre Trica ! Si apoi, daca nu marchezi, nu poti castiga; poti cel mult un 0 - 0 ! Nu suntem la tenis de camp sau la sah, sau mai stiu eu unde; suntem la fotbal si aici uneori apare si ... incredibilul !

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Martie 2015, 10:16

Caramavrov, după victoria chinuită a Stelei: Eroii de la CFR, învinşi greu de arbitrul Chivulete

Vezi toate comentariile (41)
Comentează