FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acționarul lui Dinamo anunță schimbarea lui Vlad Iacob: „Am convocat Adunarea Generală”

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționari Dinamo
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționari Dinamo

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 22:04 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 22:58

Eugen Voicu, unul dintre acționarii celor de la Dinamo, a vorbit despre decizia luată astăzi de Tribunalul București, de a amâna un verdict în ceea ce privește noul plan de reorganizare al dinamoviștilor pentru data de 4 septembrie. 

Omul de afaceri a precizat că acționarii clubului Dinamo vor achita toate datoriile restante până la data de 26 august. Cu o singură condiție: ca administratorul special al clubului, Vlad Iacob, să fie destituit și înlocuit cu altcineva. Acționarii lui Dinamo și Vlad Iacob s-au contrat de mai multe ori în ultimele zile, 

Se face? MM Stoica, vestea momentului despre venirea lui Vlad Chiricheș: „M-am uitat azi în ochii lui”
FCSB
Se face? MM Stoica, vestea momentului despre venirea lui Vlad Chiricheș: „M-am uitat azi în ochii lui”

Eugen Voicu, după ce Tribunalul București a amânat din nou decizia în cazul planului de reorganizare: „Noi ne așteptam la o asemenea soluție”

„Noi ne așteptam la o asemenea soluție, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează. Nu avea niște efecte pe care să nu le fi luat în considerare. Se vehiculează cifre departe de realitate. 

Până pe 26 august o să achităm toate datoriile care trebuiesc achitate, cu condiția să avem un reprezentant al nostru care să ne reprezinte interesele acționarilor în cadrul clubului și aici mă refer la administratorul special care are această obligație legală”, a declarat Eugen Voicu, conform sport.ro. 

Eugen Voicu, acționar Dinamo: „Am convocat Adunarea Generală, care să aibă pe ordinea de zi schimbarea administratorului special”

Eugen Voicu a precizat că Adunarea Generală a Acționarilor a fost convocată, iar subiectul de pe ordinea de zi a fost destituirea lui Vlad Iacob. Acesta spune că, la Dinamo, comunicarea e disfuncțională. 

„Această situație se poate rezolva prin convocarea unei Adunări Generale care să aibă pe ordinea de zi schimbarea administratorului special, lucru pe care l-am și făcut.

Mi se pare natural că dacă finanțezi un club trebuie să ai puterea de a impune o strategie, trebuie să știi că investești într-un proiect pe care ți-l asumi, nu pe care și-l asumă alții. Comunicarea e disfuncțională. La o asemenea situație nu mă așteptam, e inimaginabil.

Noi am făcut până acum tot ce am promis. Dacă vă uitați la primul comunicat, am promis că vom finanța clubul, că vom plăti restanțele, am obținut licența pentru Liga 1, iar cea mai costisitoare acțiune este problema transferurilor, pe care am rezolvat-o.  

A fost un efort la care am cheltuit niște bani, ca să nu spun că i-am risipit. Aceștia puteau merge la clubul Dinamo dacă lucrurile erau administrate altfel”, a mai punctat Eugen Voicu. 

VIDEO. Dinamo și-a prezentat noile echipamente și sponsorul principal

Citește și:

Gigi Becali anunță triumfător: „Plătesc eu să schimb gazonul, vom juca în Ghencea!”

Rapid a semnat: „Am trecut la nivelul următor” » Vineri va apărea în premieră!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
Trotsky
Trotsky  •  14 Iulie 2023, 10:26
Postat de jackdante pe 13 Iulie 2023, 23:02

asta este prost sau se face? spune ca a fost o cheltuiala mare 500 de mii de euro? pai s-a girat cu drepturile tv. sa vedem de unde scot 4 milioane de euro(2 pana in august si inca 2 pana in noiembrie. daca chiar sunt ultimi prosti si o sa bage bani aia nu mai este nimic de spus. efectiv prosti au dat banii inapoi ramamnd cu o echipa de 2 bani. trebuie dupa sa bage de vreo 4 ori mai mutlt numai sa poata ramane in liga 1. dar nu cred ca o sa bage niciun leu. aia cu drepturile tv nu se pune. si eu bagam 500 de mii de euro stiind ca incasez 700 de mii din drepturile tv.

Cetățene, ești varză sau ai furtună în bibilica. Bănuiesc ca la tine nu se pune problema de aruncat un mizilic 500k din vârful degetelor, mai pui bonus si o roaba de Dom Perignon ...Insolventa nu permite o serie întreagă de cheltuieli, deci nu ai cum sa folosesti drepturile TV pentru altceva decat plan reorganizare/cheltuieli curente... Iar alea 4M de care scrii or fi datoria ta la Monopoly inainte de a trece de Start ...

Trotsky
Trotsky  •  14 Iulie 2023, 09:53

Este o măsură normală! Încă nu ați inteles ca aici e vb de faptul ca gașca ex-Secu au miros de $$$ in nari odată cu revenirea in Superliga. Si Nicolescu a fost dat afara de la rapid de Nico fiindca se schimba gasca.

fibra
fibra  •  14 Iulie 2023, 08:15

Ce seamana Voicu cu Cristescu cel care ii imbarliga pe rapidisti. Voicu cere bani de la altii si sa conduca el si il deranjeaza Iacob .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează