FOTBAL  »  Superliga  »  CELE MAI MARI PRIME DIN ISTORIA CAMPIONATULUI

Euroderby!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Fiecare jucător al celor două echipe a avut promis un bonus de 10.000 de euro în cazul în care formaţia sa cîştiga aseară

CFR şi Steaua au suplimentat primele pentru confruntarea directă de aseară şi jucătorii au fost anunţaţi înainte de partidă cît ar urma să încaseze. Paszkany, care promisese iniţial un bonus de 7.000 de euro, le-a transmis lui Trică şi compania că pune la bătaie cîte 10.000 de euro de jucător în cazul unui succes.

Gigi Becali a mutat decisiv chiar aseară, cu doar două ore înainte de partidă. Patronul Stelei a mers la vestiare şi i-a vizitat pe jucători, iar înainte de a părăsi cabina le-a transmis pe ce bani vor evolua. "Dacă o să cîştigaţi acest meci, o să luaţi cîte 10.000 de euro! E un meci special, vă promit şi eu un bonus special", le-a zis Becali.

Cum fiecare dintre echipă a avut promişi cîte 10.000 de euro de jucător, întîlnirea de aseară a însemnat meciul din Liga I în care au fost aruncate în joc cele mai mari sume de bani de către conducerile echipelor implicate direct în partidă.

200 de mii de euro
este prima pe care o va încasa fiecare fotbalist din Ghencea dacă Steaua va cîştiga titlul

50 de mii de euro
este bonusul promis jucătorilor lui Andone dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului

Cînd au mai încasat steliştii 10.000 de euro


Data Meciul
Decembrie 2004 Calificare în "16-imile" Cupei UEFA
Februarie 2005 Eliminarea Valenciei în Cupa UEFA
Februarie 2006 Eliminarea lui Heerenveen în "16-imile" Cupei UEFA
Noiembrie 2006 Steaua - Dinamo Kiev 1-1
Decembrie 2006 Lyon - Steaua 1-1

CUM E ÎN OCCIDENT
Doar prime de obiectiv
Două dintre cele mai mari echipe din lume, Real Madrid şi Barcelo, oferă de foarte puţine ori prime pentru un singur meci. În general, conducerea de pe "Bernabeu" şi de pe "Camp Nou" promite bonusuri fabuloase, însă doar pentru îndeplinirea unor obiective. De exemplu, în vara trecută, fiecărui fotbalist al Realului i-a fost promisă o primă individuală de 900.000 de euro în cazul în care echipa ar fi realizat tripla: Liga Campionilor, titlul şi Cupa Spaniei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  03 Martie 2008, 11:21

NU ATI SPECIFICAT CAT AU AVUT PRIMA DE CASTIG A ARBITRILOR TUDOR SI TUSIERILOR IN JUR DE 100 OOO EURO DUPA SPUSELE LUI BECALI SANTETI BUNI ROMANI DACA STITI SA FURATI ASA CUM GRIGORAS CEREA BANI STELEI SI CRED LI SA PROMIS IAR CLUJUL LEA DAT UN JUCATOR GRATIS DAR NU A FOST SA FIE ASTA E LIGA LUI MITICA

 •  03 Martie 2008, 05:24

lasa mai ca e mai bine asa ) ia o prima si numai joaca fotbal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează