FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Europa, din 2017 » Ce va urma în această vară la Dinamo după ce clubul a ratat ieșirea din insolvență

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

Tribunalul a amînat ieri pentru 24 iunie decizia privind ieșirea din insolvență a ”cîinilor”, astfel că roș-albii nu pot evolua în cupele continentale nici în 2016.

Dinamo vrea să arate că există viață și-n insolvență. Tribunalul București a amînat ieri pentru data de 24 iunie hotărîrea privind ieșirea din insolvență a clubului, astfel că roș-albii nu vor avea dreptul să joace în cupele europene nici în ediția 2016/'17.

Dacă ar fi scăpat de insolvență pînă pe 31 mai, "cîinii" ar fi putut spera la competițiile continentale. Cel mai devreme, Dinamo poate reajunge în Europa de-abia din sezonul 2017/'18!

Așa cum Gazeta a informat de ieri, cei din Ștefan cel Mare se așteptau la o decizie nefavorabilă. ANAF a formulat o contestație la tabelul de creanțe în cadrul procedurii de reorganizare, care se află pe rol la Curtea de Apel.

Fiscul urmărește să recupereze 5 milioane de euro, nu doar 300.000 de euro cît a primit în urma planului de reorganizare.
Negoiță a acoperit de mai bine de două luni datoriile de 783.000 de euro, cît a rămas de achitat în urma planului de reorganizare, însă nu este de ajuns.

Ce va urma în această vară pentru Dinamo:

  1. Bugetul de achiziții va fi diminuat. Nu vor fi alocate două milioane de euro pentru aducerea de noi fotbaliști, așa cum spera Rednic, urmînd a se merge pe variante low cost.
  2. Vor fi transferați jucători care să accepte salarii de maximum 5.000 de euro pe lună.
  3. Un stagiu de pregătire a fost antamat pentru Brașov, unul pentru Italia, în Lombardia. Rămîne de văzut dacă va mai fi efectuat cantonamentul extern.
  4. Mai mulți jucători vor fi puși pe lista de transferuri sau oferiți agenților spre a fi propuși în străinătate: Naumovski, Serginho, Fai, Matei, Alexe, Lazăr, Boubacar, Nicolae Grigore, Gavrilă și Bilinski.
  5. Există posibilitatea unor noi diminuări contractuale pentru cei ce au mai mult de 5.000 euro pe lună.

"Obiectivele rămîn în picioare: campionatul, Cupa României, Cupa Ligii. Sau măcar să terminăm pe podium. Ar fi fost mai bine să fi ieșit din insolvență. Domnul Negoiță a promis că va fi un buget consistent pentru transferuri, ca să formăm o echipă performantă"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Vreau să rămîn!"

Hatem Elhamed are oferte din Israel și din Belgia, însă ar prefera să continue în Ștefan cel Mare, dacă Dinamo se va înțelege cu Ashdod pentru împrumutul pe încă un sezon: "Mă simt minunat în România, vreau să-mi aduc și familia. Mă motivează fanii care-mi trimit sute de mesaje și-mi spun să rămîn. Mă stimulează să continuu cu Dinamo, mai mult decît să merg în Belgia sau în Israel".

Amenință

Mircea Rednic vrea să facă curățenie la Dinamo în această vară, anunțînd la Radio-Dinamo 1948: "Cînd am venit, am spus că vreau să fac o evaluare a lotului, apoi să văd cine vrea să rămînă, cine nu, cine ține pasul și e capabil de performanță. Vrem performanță, nu construcție și reconstrucție și New Dinamo. Știu că suporterii își pun mari speranțe în mine și nu vreau să-i dezamăgesc".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
thelegend.
thelegend.  •  29 Mai 2015, 11:43

in sezonu 2016-2017 DINAMO are voie sa joace in cupele europene daca iese pana la sfarsitu acestui an din insolventa, daca ramanem pana in ianuarie 2016 tot in insolventa, deabia de atunci se mai suspenda cu 1 an interdictia in cupele europene, bai nu mai sa dezinformati sunteti buni, ai draqq de gazetari facuti la apelu bocancilor rupti si aruncati in debara.

vasy86le
vasy86le  •  28 Mai 2015, 18:08
Postat de treadstone pe 28 Mai 2015, 16:00

Cu alte cuvinte noul obiectiv al lui Dinamo va fi salvarea de la retrogradare. Daca anul asta vor termina pe 7-8 la anul play-out ii va gasi in jur de 10. Pe Rednic nu il apuca revelionul la Dinamo. Marea reconstructie a lui Negoita se va intinde pe zeci de ani. Si suporterii nu zic nimic. Sunt bucurosi ca nu dau faliment si nu retrogradeaza. Decat in genunchi mai bine o iei de la 0.

Si ce vrei ma sa faca suporterii? voi ce faceti pentru a va recupera stema si palmaresul? degeaba tipam si facem scandal, negoita face ce vrea din Dinamo,el e patronul si il doare in *** de noi suporterii. Negoita pentru mine e un rahat, nu a salvat clubul, l-a ingropat, insolventa trebuia sa o declare de cand a pus mana pe Dinamo si acum eram iesiti din insolventa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  28 Mai 2015, 16:53

va spun de acum: nici pe 26 iunie nu iesim din insolventa !!! Din insolventa sar putea sa iesim prin septembrie-octombrie incolo !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează