FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Ex-stelist în dizgraţie » Îndepărtat la presiunea fanilor clujeni, se întoarce la Petrolul

Dorinel Popa revine la Petrolul, unde nu se știe dacă va putea rămîne
Dorinel Popa revine la Petrolul, unde nu se știe dacă va putea rămîne

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 11:05

S-a numărat printre mulţii jucători mutaţi de patronul Florian Walter de la Universitatea Cluj la Petrolul. Noul antrenor al ploieştenilor, Mircea Rednic, nu l-a dorit însă, şi l-a trimis înapoi la echipa din Ardeal, cu care a şi fost în stagiul din Austria. Degeaba, deoarece trebuie să facă iar cale-ntoarsă. Aceasta-i situaţia lui Dorinel Popa.

Sosit la ”U” iarna trecută de la Steaua, în contul transferului lui Machado, mijlocaşul de 23 de ani tocmai a fost nevoit să plece din nou la presiunea fanilor. Furioşi, aceştia l-au acuzat de trădare şi au insistat că ”Universitatea nu e tomberonul Petrolului”, ceea ce a făcut imposibilă o convieţuire.

În aceste împrejurări, preşedintele executiv Anamaria Prodan a zis: ”După discuţia avută cu suporterii am înţeles că Dorinel Popa nu mai poate face parte din lotul nostru. El s-a întors la Petrolul, acolo unde a ales iniţial să plece. A fost cea mai bună soluţie, asta am hotărît. Eu sînt de părere că aici trebuie să vii să joci cu sufletul, iar Popa şi-a ales drumul încă de la început. Cel mai bine pentru el e să continue pe calea pentru care a optat".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mihnea80
mihnea80  •  19 Iulie 2012, 22:57

N-a fost tradare, omul si-a vazut de ineresul financiar, doar e tanar. Totusi, daca a ales sa plece, n-ar mai fi trebuit sa se intoarca.

dog_one
dog_one  •  18 Iulie 2012, 21:12

bravoo u

barnabas
barnabas  •  18 Iulie 2012, 20:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ba da ...amandoua echipele si "U" si Petrolul sunt echipe cu suflet ! pacat de investitorii astia cre nu`i intereseaza traditia,istoria,valorile,principiile ...ei vor doar bani de la primarie !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează