FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV 3 mari probleme depistate la noul stadion "Ion Oblemenco" + Promisiunea lui Mititelu: "În 3 ani vom avea echipă în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 12:07

Adrian Mititelu a vorbit pentru GSP.ro despre noul stadion "Ion Oblemenco" și spune că sunt mari probleme în ceea ce privește finalizarea arenei din Craiova.

"Gazonul e vai de mama lui! Au făcut niște greșeli uriașe. Din informațiile pe care le am stadionul e departe de a fi inaugurat. Nu îndeplinește condițiile. Nu e nimic terminat la loje, la hotel, la restaurant. Nu e zugrăvit.

Instalația de irigație e la o treime din ce ar trebui să fie. În permanență terenul va avea tendința să fie uscat. Și cea mai mare problemă e că au pus un rulou de huilă, adică pământ normal, peste pat de nisip. Acest gazon e de cea mai proastă calitate, e ca ăla pus în grădină. E grav că au pus gazonul în rădăcină de huilă. Prin huilă pătrunde foarte greu apa. E un amatorism total ce au făcut. Gazonul va trebui refăcut mereu", a declarat Mititelu pentru GSP.ro.

"E incredibil cum au cheltuit milioane de euro făcând lucrări de mâna a 4-a. Nu se compară gazonul făcut de mine în 2007 cu ce au făcut ei acum. Terenul trebuie refăcut de la zero. Trebuie însămânțat sau adus covor bun" Adrian Mititelu

"Steaua putea să-i dea 10 goluri lui CSU" 

Omul de afaceri a vorbit și despre umilința pe care a trăit-o CSU Craiova în meciul de la Severin, cu FCSB, scor 2-5.

"Putea să le dea Steaua vreo 10 aseară. A fost un meci în care Steaua a ratat mai mult decât am ratat noi cu Ișalnița. Nu mă așteptam la un asemenea scor, dar eram convins că va câștiga Steaua. Are echipă bună acum.

Mitriță, Băluță și Bancu sunt cei mai buni jucători de la CSU. Mangia exagerează cu acest sistem de joc. Nu poți să spui că te bați la campionat fără un vârf de meserie. La deplasări mai merge sistemul ăsta, dar ce faci când întâlnești echipe puternice?

Teoretic, atâta vreme cât nu există alți adversari, CSU are o echipă destul de bună. Dar să nu uităm că vine și Viitorul din urmă. CSU poate fi luată în serios dacă e în primele 3, dar trebuie să vedem diferența de joc dintre ei și Steaua", a adăugat Mititelu.

"CSU are o echipă destul de bună. Dar să nu uităm că vine și Viitorul din urmă. CSU poate fi luată în serios dacă e în primele 3, dar trebuie să vedem diferența de joc dintre ea și Steaua. Steaua e cea mai bună, are cel mai valoros lot. Și CFR are o echipă bună, chiar dacă în ultima vreme s-au mai încurcat. Părerea mea e că au fost superantrenați și acum sunt mai moi, dar eu cred că CFR Cluj va reveni" Adrian Mititelu

"În 3 ani jucăm în Liga 1!"

Mititelu le promite fanilor că în 3 ani FC U Craiova, echipa pe care o finanțează în acest moment și care e lider în Liga a 4-a, va juca în primul eșalon.

"Eu de-abia aștept să jucăm cu Rapidul, cu CSA Steaua în Liga a 2-a. Vreau să mă întâlnesc cu ei pentru că ei sunt cu politicul. Ei au preluat Rapidul să rămână Tudorache 20 de ani la primărie. Hai să facem un pariu! Acum suntem în 30 octombrie 2017, dar în 30 octombrie 2020 vei fi probabil la unul dintre meciurile noastre în Liga 1", a mai spus Mititelu.

"Noi am făcut solicitare să jucăm și noi acolo. Stadionul e un bun public pe care-l poate folosi oricine e interesat. Dacă ne vor refuza vom face o plângere penală" Adrian Mititelu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
xavi-
xavi-  •  04 Noiembrie 2017, 13:52
Postat de xavi- pe 04 Noiembrie 2017, 13:50

Am vazut pozele de pe Arena Nationala,stadion de 253 milioane de euro!

Si inca ceva...domnilor de la gsp,sunt atatea imagini cu stadionul din Craiova dar dvs puneti o poza cu alt proiect dupa care nu s-a construit,amatorism maxim!Stadionul aratat in poza nu este cel de la Craiova!

xavi-
xavi-  •  04 Noiembrie 2017, 13:50

Am vazut pozele de pe Arena Nationala,stadion de 253 milioane de euro!

fcu1948
fcu1948  •  31 Octombrie 2017, 22:56
Postat de kaloogarele pe 31 Octombrie 2017, 22:40

hhahaha. feceu, eu am mai multi ani de recreatie decit ai tu ani de scoala. si nu ca am repetat clasa, ca tine :). tu esti un ziarist prapadit facut pe genunchi. si da, nu s-a intimplat nica niciodata in judetu' dolj. de aceea chiar nu e nevoie sa te interesezi tu despre subiectele care tin de judetu' dolj, de orasu' craiova si de echipa de fotbal a orasului. vezi? tu ai treaba si noi te tinem p-aici ...

Ai mai mulți ani de recreație pt că în pauze îți făceai veacul, nu frecventai orele de clasă pe motiv că îți dădeau dureri de cap Și, oricum, materiile din programa școlară se lipeau de tine precum apa de gâscă, deci prezența ta la clasă chiar nu se justifica. Mă doare undeva de județul vostru și de oraș, singura afinitate este din prisma echipei de fotbal Universitatea Craiova. Echipă de care v-ați bătut joc, de la ilinca și până la vasileasca, neomițându-i dintre vinovați pe staicu și mititelu. Șiu că scriu bine și că le am cu versul, dar nu sunt ziarist/jurnalist. N-ai ghicit-o nici p-asta, cum n-ai nimerit-o nici cu Spiru Haret și bineînțeles cum n-ai nimerit-o nici cu adevărata Știința. Ce să-i faci, ghinion!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează