FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV 5 poveşti de senzaţie cu străinii Stelei » Taximetristul campionilor dă din casă: "Opream la fiecare semafor să vomite"

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 14:23

Face taximetrie de 6 ani, ține cu Oțelul Galați, dar de 4 ani este prietenul jucătorilor străini de la Steaua. Este descrierea lui Antonel Ambrose, zis și Toni între apropiați.

Totul a început de la o cursă în care îl avea client pe Gabriel Machado. De atunci, Toni este nelipsit în anturajul steliștilor, recent a participat chiar şi la petrecerea de sfîrşit de campionat.

Machado, Adi Rocha, Tatu și Varela sînt jucătorii pe care Toni i-a plimbat în ultimii 4 ani prin tot Bucureștiul și nu numai. Are multe amintiri din această perioadă, cele mai multe amuzante. Ar putea face un top 5:

1. Miștocarul Adi Rocha

"Cînd mergeam cu Guilherme şi Adi în maşină, mereu Rocha stătea în spate. Îi plăcea să rîdă de Guilherme. Îmi spunea mereu «Toni, tu ai văzut vreodată un om cu capul mai mare decît al lui Guilherme?!»".

2. "Machado nu se uita la bani"

"Machado era cel mai risipitor. Cînd avea bani, îmi dădea cu sute de lei mai mult, cînd nu avea simţeam imediat (rîde). Cel mai puţin mi-a dat 30 de lei la o cursă de 15 lei. O dată am fost cu el la Ploieşti. Venise Baiano (n.r. Erison Da Silva Santos Carnietto) de la U să se transfere la Petrolul. 60 de lei era gazul pînă acolo, trebuia să-mi dea cam 100 de lei. El mi-a dat 600".

3. "Machado umbla cu altele doar cînd îi pleca prietena în Brazilia"

"Cea mai amuzantă poveste cu el a fost cînd s-a îmbătat. O singură dată s-a întîmplat asta. Mergeam cu el în taxi şi la fiecare semafor opream. Deschidea uşa şi vomita. Se făcuse culoarea roşie şi i-am zis să mergem. Mi-a zis: «Nea Toni, mai stai puţin, nu pot!». Dar repet, a fost singura dată". El era un copil cuminte atunci cînd prietena lui era în oraş. Cînd era plecată, mai avea şi el una sau două femei. Atunci făcea prostiile".

4. Machado și Rocha, show în mall

"Am mers o dată cu Machado, Tatu şi Rocha în mall să dăm cu pumnul în sacul ăla. Ei chiar dacă aveau mai multă forţă ca mine, nu ştiau să dea. Cine pierdea, trebuia să facă flotări. Ne-am jucat eu, Machado şi Rocha. Ce de flotări au mai făcut ei atunci în mall. Se uita lumea la ei. Faţă de mine aveau un respect deosebit, chiar dacă pierdeam, nu mă puneau să fac flotări".

5. "Tatu îmi lăsa și 10.000 de euro pe mînă"

"Tatu a fost şi el un băiat de nota 10. Ajunsese să aibă atîta încrede în mine încît îmi lăsa cheile de la casă şi 10.000 de euro pe mînă. De sărbători m-a sunat să îi trimit din banii ăia vreo 3400 de euro. Şi lui, şi lui Rocha le trimiteam banii din ţară. Îmi lăsau mulţi bani pe mînă. El a plecat de la Steaua din cauza soţiei. Ea spunea că nici la Barcelona, Manchester sau Bayern nu ai cantonamente aşa lungi. S-au dus acasă, în Portugalia".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
vap_andrei
vap_andrei  •  09 Iunie 2015, 21:12
Postat de kulcsar pe 09 Iunie 2015, 20:40

Sunteti mai penibili decat Cancan si Click.

Cu mult. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kulcsar
kulcsar  •  09 Iunie 2015, 20:40

Sunteti mai penibili decat Cancan si Click.

red77
red77  •  09 Iunie 2015, 19:23

daca vreti povesti nemuritoare cititi ce posteaza ramdom , calul37 si valahul ! ca-s povesti de ospiciu e alta problema :))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează