FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV 6 milioane € pentru Țucudean de la un club URIAȘ al Europei! » Șefii CFR-ului șochează: "Mai puneți"

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 00:00

Clujenii au primit o ofertă de 6 milioane de euro de la Lyon pentru fotbalistul român al anului 2018, George Țucudean (27 de ani), dar șefii din Gruia vor cu cel puțin două mai mult pentru a-și ceda golgeterul. 

Era de așteptat ca după evoluțiile din 2018, George Tucudean, golgeterul Ligii 1, la egalitate cu Alexandru Mitriță, să intre în atenția cluburilor din străinătate.

Spre finalul sezonului au apărut două oferte din Rusia, de la Rostov și de la liderul Zenit, ultimii plusând, se pare, conform unor surse din anturajul campioanei României, de la 3 la 4 milioane de euro. Mai nou însă, a apărut o variantă și mai atrăgătoare, din Franța.

Chiar luni, pe 24 decembrie, pe adresa clubului din Gruia ar fi ajuns o ofertă de la Olympique Lyon, locul trei în campionatul francez, care oferă pentru atacantul român 6 milioane de euro!

"Din câte știm, nu au fost încă să îl urmărească la jocuri, dar vor s-o facă în cantonamentul pe care echipa noastră îl va avea, în perioada 12-26 ianuarie, în Antalya", susțin aceleași surse.

"De la 8 milioane de euro, putem discuta"

Surprinzător, deși este vorba despre o sumă importantă, conducerea campioanei nu pare tentată să se despartă de jucătorul de 27 de ani, care mai are contract până în vara lui 2021.

Președintele Consiliului de Administrație de la CFR, Marian Băgăcean, confirmă că au început să apară oferte pentru Țucudean, însă "nu vă putem da nume de cluburi. Sunt sume destul de mari. Totuși, noi nu ne grăbim și nici nu ne dorim să îl dăm.

Ca să spun, așa, o sumă, probabil că pentru o ofertă de la 8 milioane de euro în sus am putea să discutăm. George este golgeterul nostru, un om de bază, foarte important pentru noi și vrem să rămână măcar până în vară, să ne ajute să luăm un nou titlu.

Din banii luați pe el am putea să cumpărăm un alt atacant, dar nimeni nu-ți oferă garanții că s-ar potrivi la fel de bine. Deocamdată sunt doar tratative, tatonări, urmează să vedem ce se va întâmpla după perioada de pregătire din ianuarie".

Și Arla are o ofertă

Un alt jucător pentru care se poartă discuții este portarul Giedrius Arlauskis (31 de ani). Pentru lituanian ar exista o ofertă de 3 milioane de euro de la un club din Rusia. Arla a venit la Cluj în vara lui 2017 și mai are contract până în iunie 2020.

"Nu am vorbit deocamdată cu George despre ofertele care au apărut pentru el. Noi am vrea să rămână, ne bazăm pe el pentru lupta la titlu. Rămâne să discutăm și să vedem ce decizie vom lua"
Marian Băgăcean, președinte CA CFR

2.500.000 €este cota de piață a lui George Tucudean, cel care a înscris până acum 13 goluri în acest campionat pentru CFR

59 de goluri, toate din acțiune, a marcat până acum Țucudean în Liga 1, în 173 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
turbozero
turbozero  •  27 Decembrie 2018, 22:12

asta e o bula de presa... la ce academie de juniori are Lyon se uita ei in mamaliga 1? dau 6 milioane fara sa vada jucatorul pe viu? cica vin sa il vada in amicalele trucate din iarna.. echipele romanesti au facut din astea la greu anii trecuti! 6 milioane cand toata nationala nu valoreaza atat? nici nu are rost sa comentez.. asta e ca aia cu investitorii elvetieni,rusi,nemti... si tot cu unguru au ramas(chiar daca l-a pus pe bunul sau prieten varga sa apara langa no name bagacean pt mai multa "credibilitate")

959479740786337
George Manoiu  •  27 Decembrie 2018, 13:25
Postat de stelistulbrasov pe 27 Decembrie 2018, 12:25

Mon cher,eu sunt stelist de când OL nu sufla în fața noastră, se holbau la noi când luam CCE și Supercupa la ei,în principat.... Acu e altceva,cu bugete de sute de milioane și invazie de șeici ... Dar și așa v a scos Jumulika din cupe,așa că mai ușor cu pianul pe scări, mon cher

Iar la faza cu OL nu sufla in fata csa in 1986 permite-mi sa fiu de alta parere: alde Genesio, Garde, Ferri, Fugier erau peste majearu, balint sau lacatus. De Genesio sau Ferri a auzit oricine in fotbalul adevarat, de bumbescu, iovan sau stoica e mai greu de crezut ca stie cineva ceva.

959479740786337
George Manoiu  •  27 Decembrie 2018, 12:58
Postat de stelistulbrasov pe 27 Decembrie 2018, 12:25

Mon cher,eu sunt stelist de când OL nu sufla în fața noastră, se holbau la noi când luam CCE și Supercupa la ei,în principat.... Acu e altceva,cu bugete de sute de milioane și invazie de șeici ... Dar și așa v a scos Jumulika din cupe,așa că mai ușor cu pianul pe scări, mon cher

Esti super distractiv comparand fcsb/csa cu Lyon. Dar astia sunteti voi, ne distram de fiecare data cand postati (voi, fanii + meme) sau cand il vedem pe patronul vostru comentand. Lyon e un club cu cifra de afaceri de 290m si EBITDA de 74m, este singura echipa din Franta care are stadion propriu, au lansat si vandut pe sume mari jucatori care sunt acum titulari la Real, Man Utd, Arsenal, Bayern, Tottenham, Barcelona si nu au niciun seic actionar principal (prin free float-ul de 32% or fi, dar nu te duce pe tine capul sa mergi atat de departe). fcsb este o taraba penibila, iar csa e club de divizia D... aici sunteti acum. Si, cel mai important, cand Lyon s-a intalnit cu fcsb/csa a dat-o cu capul de toti peretii - 8 goluri in 2 meciuri in ***... deci mai usor cu pianul pe Rhone. Faza cu sumudica a fost total neimportanta (participarea in Europa League ar fi adus minus la o cifra de afaceri aflata sub mare presiune din cauza constructiei stadionului), daca erai smecher aminteai de infrangerea cu Apoel... am fost pe stadion la ambele partide, aia cu Apoel a durut cu adevarat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează