FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A ajuns la ASA și vorbește despre Steaua: "Nu știu dacă m-aș fi dus" » Ce spune despre Marica

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 14:53

George Țucudean a venit în această iarnă la ASA Tg. Mureș și a vorbit despre situația din Liga 1, despre posibile reveniri la Dinamo și Steaua, și despre Ciprian Marica.

"Nu am primit atîtea amenințări cîte primește acum Marica de la dinamoviști. Nu am de ce să caut răzbunare pe Steaua sau Dinamo. Sper ca la final să joc împotriva uneia în finala Cupei României.

Aici, la ASA, vrem să luptăm pentru titlu, dar mai întîi vrem să ajungem în play-off. Eu sper ca Adi Mutu să se adapteze cît mai repede.

Dacă m-a căutat Dinamo acum pentru transfer? Nu vă spun. Vreau să las un un mister? De la Steaua nu am primit ofertă. Și nici dacă primeam, nu știu dacă m-aș fi dus", a spus Țucudean pentru GSP.RO.

Citește și: Onoare pentru Adi Mutu » Ce cadou îi pregătesc colegii de la ASA Tg. Mureș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
legoolas
legoolas  •  20 Ianuarie 2016, 08:21

Greseala celor 4 "asi" (Tucudean, Marica, Luchin si Adrian Cristea) este ca dinamovistii nu vor uita niciodata ca au lepadat tricoul alb rosu pentru telemeau lu' Gigi Becali.

zecs93
zecs93  •  19 Ianuarie 2016, 18:46

A fost ofertat de Dinamo pentru ca la mai vrut Rednic pentru ca la mai antrenat la Standard Liege iar acum la vrut si acum la Dinamo dar nu se mai putea intoarce dupa ce a semnat cu FCSP inainte !!!

andy_2008
andy_2008  •  19 Ianuarie 2016, 17:42

Cu Mutu si Tucudean ASA se lupta la titlul de cea mai *** echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează