FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, 20:00. DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV A antrenat la Steaua și la CSU și a dat verdictul: "Craiova va câștiga! Steaua nu a arătat nimic" » Cine poate decide derby-ul etapei

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 11:52

CSU Craiova și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:00, în derby-ul etapei a 24-a. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Sorin Cârțu a antrenat la ambele echipe și a analizat pentru GSP.RO duelul dintre cele două formații, spunând că oltenii au prima șansă la victorie.

- Ați antrenat la ambele formații. Cum vedeți meciul CSU - Steaua? Ce jucători pot fi decisivi?

- Craiova va câștiga. Este mai în formă. Steaua nu a aratat nimic în acest debut de an. Nu o văd favorită. Dar se poate întâmpla orice pentru că e un meci special, un derby, și este diferit de orice alt meci.

Poate Ivan să facă diferența pentru Craiova. De la Steaua, mă gândesc la Alibec. Sunt jucătorii de la care se așteaptă cel mai mult.

- Becali a dezvăluit la TV echipa lui Reghe și l-a impus pe Ovidiu Popescu la mijlocul terenului. E un dezavantaj pentru Steaua?

- Acum, lumea știe la ce să se aștepte. Dar oricum, sunt două două echipe care se cunosc foarte bine. Nu au cu ce să se surprindă. Jucătorii se cunosc între ei. În plus, nu mai sunt fotbaliști care ies din tipare și despre care să spui că de la meci la meci pot să aducă ceva în plus. Se știe ce pot face Ivan, Alibec și ceilalți jucători.

- Duelul Mulțescu - Reghe cum vi se pare?

- Cei doi se știu foarte bine. Fiecare știe ce joacă celălalt. Se cunosc foarte bine și nu au cu ce să vină în plus la acest meci.

- Se anunță 15.000 de fani în trbiune. Va fi un avantaj pentru CSU sau va fi o presiune în plus?

- Mereu este un impact mare când e un meci cu Steaua, mai ales la Severin. Va fi un mare avantaj pentru Craiova. Se joacă și pe un teren bun și mare, care se aseamănă cu cel de pe "Ion Oblemenco".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Februarie 2017, 16:12

...batem cu 3-0...

sooos1ck
sooos1ck  •  18 Februarie 2017, 15:22

Daca as fi sigur ca acest Cartu nu fabuleaza, as pune vreo 10 mii de euroi pe victoria Craiovei :)

satyricon
satyricon  •  18 Februarie 2017, 15:16
Postat de observator_federal pe 18 Februarie 2017, 14:31

Ba frumos ar fi sa castige cei mai buni! ...Ati ajuns sa o vedeti pe FCSB victima a persecutiilor FRF si LPF? Ah, da, si arbitrii au furat-o pe FCSB altfel avea titluri mai multe decat CSA! Amuzant, desi parca ma si ingrijoreaza lipsa de luciditate a suporterilor echipei lui Gigi Becali.

Da, da esti foarte ingrijorat si mai ales lucid! Si nici nu esti un postac prezent nonstop la datorie. Sa inteleg de la luciditatea ta ca nici sezonul trecut Steaua nu a fost furata grosolan de arbitrii?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează