FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV A blufat Becali? "Până acum au fost doar vorbe cu transferul la FCSB"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 19:53

Transferul lui Andrei Cristea la FCSB pare o utopie în acest moment, deși Gigi Becali anunțase la finalul anului trecut că s-ar fi înțeles cu oficialii celor de la Poli Iași. 

Adrian Ambrosie, președintele echipei din "Copou", a anunțat că formația ieșeană nu a primit încă nicio ofertă concretă pentru atacantul de 34 de ani. 

"Andrei Cristea a fost și este un lider al echipei, și-a făcut datoria pentru Poli Iași, iar dacă dorina lui e să plece, nu avem cum să ne opunem. Doar că, până acum, nu am primit nicio ofertă concretă pentru el, până acum au fost doar vorbe", a declarat Adrian Ambrosie, președintele echipei, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

În acest sezon, Andrei Cristea a reușit 6 goluri și două pase decisive în 19 meciuri, iar recent a reușit să înscrie golul 100 în Liga 1.

Cândva un idol al tribunelor în Ghencea, după "dubla" de senzație reușită în 2004 în meciul cu Valencia din Cupa UEFA, Andrei Cristea s-a remarcat inclusiv la marea rivală Dinamo, unde a devenit golgeterul campionatului în sezonul 2009-2010.

Cristea a jucat de-a lungul carierei la FCM Bacău, Steaua, Poli Timișoara, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Gabala, Salernitana, Martina Franca și Poli Iași.

Vezi și: EXCLUSIV Ultimele detalii despre transferul lui Tandia la FCSB! Sepsi i-a stabilit prețul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Ianuarie 2019, 22:40

Nu stiu ce sa mai cred: pana acum credeam ca minte jiji, apoi ca mint ziaristii lui peste prajit,acum cred ca mint toti,la gramada!!!Minciuna e la putere!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Ianuarie 2019, 21:46

Becali si-a blufat viata,daramite un transfer.

gannicus2014
gannicus2014  •  03 Ianuarie 2019, 21:36

nea Ambrosie, anunta dumneata public care este suma de transfer pentru Andrei Cristea, ca sa stie toti cei interesati (daca sunt), indiferent cum se numesc...daca apar amatori, o sa primesti si oferte

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close