FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV A fost greșeala sezonului? Chipciu arată cu degetul spre un jucător de care Steaua s-a descotorosit: "Va ajunge sus"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 09:18

Alexandru Chipciu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și spune că n-a fost surprins deloc de trecerea lui Toșca la Betis:

"I se potrivește foarte mult campionatul spaniol. A intrat titular la numai 3 zile după transfer și acolo a rămas.

Steaua s-a despărțit prea ușor de el, nu i-a oferit suficientă susținere. Mulți au fost mirați că a ajuns în Primera, fiindcă era foarte criticat în ultima vreme la Steaua.

Dacă l-am fi luat însă în calcul pe Toșca cel din urmă cu un an și jumătate, te gândeai poate că Betis e un club prea mic pentru el. Sunt convins că Alin va ajunge mai sus". 

Citește întreg interviul cu Alex Chipciu din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în Gazeta Digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  17 Martie 2017, 07:59

Ce sa caute un piticotoc in centrul apararii : ati vazut ce gol a dat cu capul CR7 de langa el ?

adicn
adicn  •  16 Martie 2017, 12:40

Ma gandeam ca numai eu il vad pe Tosca , ca fiind un jucator subevaluat, mai ales in perioada in care a fost la Steaua...nu-l placeau, ca nici lui nu-i placeau manelele..

fcsb.86
fcsb.86  •  16 Martie 2017, 11:56
Postat de mmvv80 pe 16 Martie 2017, 10:47

Hagi n-a gresit cu nimic. a gasit pe piata jucatori f buni ieftini sau gratis . ce vroiai sa faca ? sa-i recomande lu Dinamo ?

Nu la asta m-am referit, in primul rand nu ia luat Hagi de capul lui, multi din ei erau jucatori sub contract, de exemplu Onicas daca tot am adus vorba de el. Au fost cedati gratuit catre Viitorul, de ce? Nu cred ca mai are rost sa ne intrebam. Dar poate sunt eu deplasat si am doar eu impresia asta... Becali il ajuta, ii da o groaza de jucatori sa promoveze, pe 0 bani, gratuit. Dupa care el ii cere bani lui Becali pe ei? Sa fim seriosi ... au mai facut si ei niste plati legale intre societati, ca deh .. asa creste capitalul social. Si dupa toate astea ne mai miram de ce sunt ciudate meciurile intre cele doua cluburi cu omenie si alte vrajeli ...si asta o spune un stelist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează